Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce se vrea cu Mişcarea Populară

Ce se vrea cu Mişcarea Populară

scris de L.M.
12 afisari

Având în vedere că pe partea stângă s-a produs ‘o cumulare’ – USL, Mişcarea Populară trebuie să existe pe partea de dreapta a eşichierului politic românesc, a declarat europarlamentarul PDL Traian Răzvan Ungureanu, joi, într-o conferinţă de presă.

Ce se vrea cu Mişcarea Populară

Ungureanu a adăugat că în următoarele luni se va putea discuta mult mai detaliat despre acest proiect politic. ‘Mişcarea Populară trebuie să existe. La stânga s-a produs o cumulare – USL, prin urmare o formă de dreapta este absolut normală, e logică, e previzibilă. Există potenţial pentru aşa ceva. Eu cred că în următoarele luni o să putem discuta din ce în ce mai detaliat’, a spus europarlamentarul PDL, potrivit Agerpres.
Întrebat dacă noua structură ar trebui făcută înainte sau după alegerile locale, Ungureanu a spus: ‘Ar trebui făcută la timp, practic de acum înainte’.  ‘Dacă Mişcarea Populară este făcută până la alegerile locale, evident că va exista un gen de colaborare la alegerile locale, dacă nu la alegerile generale’, a afirmat Traian Răzvan Ungureanu.
El a subliniat, însă, că ‘nu este un principiu sănătos să programezi o astfel de mişcare după alegeri’. Traian Răzvan Ungureanu nu a exclus posibilitatea ca UNPR să facă parte din Mişcarea Populară. ‘De ce nu? Dar, atenţie, nu vorbim de înfrăţirea PDL – UNPR, vorbim de o posibilă colaborare’, a susţinut europarlamentarul PDL.

6 comentarii

Ciu Huhu 23-02-2012 - 22:31

Mare greata imi provoaca individul asta TRU total lipsit de caracter, pupincurist al dictatorului Basescu!

digital 23-02-2012 - 22:43

de la Sun Tzu și până în zilele noastre,nu cred să fi fost mai mare strateg,pe lume ca ………ăsta….
ăsta strateg,alalalt cu Albă ca Zăpada….e beton,frate….

Chris P. 24-02-2012 - 00:31

doua partide sunt mai mult decat suficiente pentru Romania… plus independenti, dupa gust. cu cat mai putine optiuni cu atat mai bine… si cu doar doua optiuni imi va fi greu sa aleg intre nimic si nimic…

urbos 24-02-2012 - 01:32

Ai vorbit ca sa nu taci.

Chris P. 24-02-2012 - 19:45

mare dreptate ai…

urbos 24-02-2012 - 03:02

Carismatic acest chiombalau infect care se vrea si intelectual am inteles, e perfect de pus pe afis la astia. Daca te uiti mai bine, are fata precum curul lui Basescu. Atunci cand se screme, ca atunci cand se turteste flescait pe scaunul prezidential seamana cu mecla Rolandului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult