Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce speră Iohannis despre viitorul Greciei

Ce speră Iohannis despre viitorul Greciei

scris de A.P.
5 afisari

Klaus Iohannis speră că se vor găsi soluții pentru viitorul european al Greciei, subliniind că este important pentru toate statele UE să se caute modalități de ieșire din criză.

iohannis strategia de aparare„Deși Grecia a votat ‘Nu’ la referendumul de ieri, sper că înțelepciunea politică și economică va prima în cele din urmă și se vor găsi soluții care să însemne ‘Da’ pentru viitorul european al Greciei. Este foarte important pentru toate statele Uniunii Europene să se caute în continuare căi pentru a ieși din criză”, afirmă șeful statului, luni, într-un mesaj postat pe Facebook.

După numărarea a 95% din buletinele de vot la referendumul convocat de premierul grec Alexis Tsipras pentru ca populația să se pronunțe asupra propunerilor creditorilor internaționali,rezultatele arată 61,31% din voturi pentru ‘Nu’, pentru ‘Da’ votând numai 38,69%, transmite AFP citând Ministerul grec de Interne.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult