Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce spune Băsescu că e „un semnal înfiorător pentru România”

Ce spune Băsescu că e „un semnal înfiorător pentru România”

scris de D.P.
1 afisari

„Dacă mă veţi vedea vreodată că merg la Bruxelles, dacă voi mai avea ocazia ca preşedinte, pentru întâlniri cu preşedintele Consiliului European şi cu preşedintele Comisiei Europene, şi veţi constata că nu a fost apoi o declaraţie comună, va trebui să înţelegeţi că s-a întâmplat ceva rău”, a afirmat Traian Băsescu, joi seară, la TVR.

Ce spune Băsescu că e "un semnal înfiorător pentru România"

Traian Băsescu a adăugat, că este un „semnal înfiorător” pentru România faptul că nici preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi nici preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso „nu au ieşit” într-o conferinţă de presă comună alături de premierul Victor Ponta. Preşedintele suspendat a spus că faptul că preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, nu au susţinut o conferinţă de presă comună alături de Ponta este contrar protocolului, iar acest lucru reprezintă „un semnal înfiorător pentru România„.

Preşedintele Barroso a exprimat serioasele sale preocupări în ceea ce priveşte recentele evoluţii politice din România în legătură cu respectarea statului de drept, cu independenţa sistemului de justiţie şi cu rolul Curţii Constituţionale. El a subliniat că trebuie garantate mecanismele necesare funcţionării unui sistem democratic. Preşedintele Barroso a subliniat în mod clar că Guvernul României trebuie să respecte independenţa totală a sistemului judiciar, să restabilească puterile Curţii Constituţionale şi să se asigure că deciziile acesteia sunt respectate, să numească un Avocat al Poporului ce se bucură de sprijin transpartinic, să garanteze o nouă procedură deschisă şi transparentă pentru numirea Procurorului-General şi a directorului DNA, precum şi să facă din integritate o prioritate politică”, se arată într-un comunicat al Comisiei Europene.

Citeste si Primul discurs electoral al preşedintelui suspendat. Băsescu merge pe “cinste”

22 comentarii

digital 12-07-2012 - 21:50

ești un cadavru viu măi nenorocitule!
marș la groapă,acolo ți-e locul,ai făcut prea mult rău acestei țări!

jan dinu 12-07-2012 - 21:52

Domnu – digital – ce faci dupa 30 july ??
Ai nevoie de consolare ???
JD-USA

digital 12-07-2012 - 22:02

îmi dai tu o klanță și mă refac,binețnțeles după ce voi sărbători cu voi,aflați pe masa rece!!!
în schimb,tu nu vei mai apărea pe forumul ăsta!
cel puțin cu nick-ul ăsta de kkt!
pariu?!

jan dinu 12-07-2012 - 22:16

Fii realist …incepe shi ieshi din vis !
Ti-am facut o propunere ;
privind fontele romanesti !
Accepti ?
JD-USA

maria 12-07-2012 - 22:36

nu ti-ar fi rusine las plangacios si paracios! tii de scaun ca sa mai furati tu si clica! mi se rupe de UE! poate iesim in strada ca sa le aratam ca nu suntem o colonie ca sa ne dicteze ei! Cand dadeai legi ca nu cumva sa fii atins,cand iti puneai slugile in toate functiile statului inclusiv la CCR, cand fura anastase voturi, cand preacinstitul de tine mintea pas cu pas nu se mai revolta UE! Dar cand te plimbai de unul singur si fredonai de nu te baga nimeni in seama ai uitat? O tara intreaga s-a jenat!

ValVerde 12-07-2012 - 22:52

Tu esti latura femenina a lui urbos, nu e asa?

Urbos light ?

digital 12-07-2012 - 23:25

tu ce ești mă?!
val-labă-tristă!?!
mai du-te dreq!

ValVerde 12-07-2012 - 23:32

ce faci degetel?
vrei sa rupi lantul ca ti-am dibacit stapinul?

digital 12-07-2012 - 23:39

hahaha!
ți-ai văzut-o azi?de ești vesel?!
mai caută-ți-o,papagalule!

ValVerde 12-07-2012 - 23:58

Da ma eunucule, ca eu le am la locul lor si cind ma uit acolo ma inveselesc. Nu am a cauta mult ca ies in evidenta.
E diferit decit la tine si urbos care cind vi le cautati intrati in depresie galopanta si dati iama in Diazepam 🙂

Va inveseliti cu pastile si aveti fantezii sexuale cu cameluta

digital 13-07-2012 - 00:05

ce sunt alea?!
proteze?!
hahaha!să trăiești bine,mă cu proteze americane!
hahaha!
n-ai tu fățău de România,de aia plecași,retardatule!
ce m.m. cauți pe forumuri românești?!
ți-e dor,ai?!
da o vei suge,original,cum nici nu visa-și vreodat!

urbos 12-07-2012 - 23:56

E de remarcat cum scarbele basiste isi arata boala psihica, basistii fiind obligatoriu bolnavi psihic, si asta nu-i o gluma.
Cretinopata asta de „valverde” sare ca tampita sa latre cand in mod normal ar trebui s-o doara in cur. Dar lepadatura nu poate nici sa mai stea pe scaun. Toti dementii basisti sufera cumplit in zilele astea, ceea nu poate decat sa ne produca o placere aproape orgasmica. Finalul va fi apoteotic. Hehe!

ValVerde 13-07-2012 - 00:03

Scofilcitule, ai nimerit-o ca ma doare-n basanaul coorului de Basescu.

Am doua motive pentru care postez:
Primul:Vad degradarea economica. Ma uit la ce zice Europa si la ce publica The Economist despre tara mea si nu-mi place.
Al doilea motiv, mai putin serios, e ca ma tavalesc de ris cind te vad pe tine cu spume la gura.

urbos 13-07-2012 - 00:08

Schizofrenico, ai sarit sa latri, nici macar nu ai raspuns la ce zicea „maria”. Ai grohait, latrat, guitat, chitait. Culmea ca dupa ce scoti din tine sunetele animalice te crezi desteapta.
Te tavalesti de ras o poola, te tavalesti in chinuri. Ori ai o viata foarte trista acolo in rulota, asa urata cum esti si inconjurata de cele 50 de pisici, de asta ti-e distractia.

Degradarea economica o vezi acum? Hahahahaha! Imbecilo!

urbos 13-07-2012 - 00:18

Lepadatura criminala si scelerata Basescu va fi eliminat! Orice mijloace sint permise. Dictatorii trebuie sa crape. Ce zic unii si altii…e fix pooola!

Timotei 13-07-2012 - 09:08

UITE USELACIUNEA IN ACTIUNE, UITE CRINIZAREA TOTALA!!!

Urbos a fost si el om pe vremuri, dar numai pana l-au infectat uselaciunile cu ganduri mafionte de „eliminare”. Dar referendu contra uselaciunilor isi va spune cuvantul!

pasescurte.blogspot.ro 13-07-2012 - 01:20

pffffffffffff socat. adica cometatorii ineligenti ai acestei stiri sunt deacord cu iesirea din UE daca doar asa pot scapa de bassescu. capete seci

Aolica 13-07-2012 - 01:37

DICATATURA VICTOCRINOASA E HIDOASA SI INFIOARATOARE !!!

Banditii constitutiei si jejuitorii legii sunt tradatori de tara si trebuie judecati de tribunalul militar pentru crime impotriva satului si poporului.

urbos 13-07-2012 - 01:44

Animalele ji dovesti isi vor lua talpasita din tara asta. Sa fii multumit daca scapati vii, paraziti blestemati.

Ciu Huhu 13-07-2012 - 07:49

Slugoi evreu al dictatorului Basescu, cu multe nickuri pe Net, degeaba voi basistii si stapinul vostru va mai zbateti, in 29 Iulie Iadul se va deschide si va va inghitii, tiriturilor!!!!!!!

Timotei 13-07-2012 - 09:10

UITE USELACIUNEA IN ACTIUNE, UITE CRINIZAREA TOTALA!!!

Urbos si Ciuciu au fost si ei saracii oameni pe vremuri, dar numai pana le-au infectat uselaciunile capul cu ganduri mafionte de “eliminare”. Dar referendu contra uselaciunilor isi va spune cuvantul!

REFERENDU CONTRA U.S.L. NU IARTA!

ein deutscher 13-07-2012 - 09:01

Auzi ma matrozule, te-ai gandit ca poate nu ne mai intereseaza ceea ce dai pe orificiul bucal? Dispari si zi mersi ca scapi in one piece! Hasta la vista, sailor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult