Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce spune Băsescu despre presă şi dispute în USL

Ce spune Băsescu despre presă şi dispute în USL

scris de M.A.
2 afisari

Prin intermediul purtătorului de cuvânt, Traian Băsescu acuză presa că dezinformează şi susţine că nu vrea să fie implicat în eventuale dispute în USL.

Ce spune Băsescu despre presă şi dispute în USL

”Domnul preşedinte Traian Băsescu le solicită politicienilor să nu-l implice în niciun fel în eventuale dispute din interiorul Uniunii Social Liberale. De asemenea, domnul preşedinte Traian Băsescu face un apel la jurnalişti ca, atunci când primesc o informaţie neoficială care-l implică pe preşedintele României sau Administraţia Prezidenţială, să o verifice în mod oficial înainte de difuzare pentru a evita, astfel, lansarea unor dezinformări în spaţiul public”, se arată într-o precizare a lui Bogdan Oprea remisă miercuri.

Precizarea Preşedinţiei a fost făcută ca urmare a unor zvonuri apărute în presă, potrivit cărora Traian Băsescu ar fi implicat în eventuale dispute din interiorul USL, pe tema desemnării noului premier.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult