Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce spune Dragnea despre Soros

Ce spune Dragnea despre Soros

scris de D.P.
19 afisari

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marți, că partidul său nu are nicio finanțare de la omul de afaceri George Soros.

liviu dragnea„Noi nu avem nicio finanțare de la Soros. Nu avem. Nici nu avem foarte multe finanțări, avem doar cotizațiile și donațiile membrilor și, în limita acestor sume, ne desfășurăm activitatea. Mai avea să spună că suntem tehnocrați, aia chiar că m-ar fi supărat. Noi ca partid nu avem nicio finanțare de la Soros, absolut niciuna. Asta este tip de campanie electorală. Nu trebuie să dovedească nimic, doar să spună, așa cum auzeam și USR-ul care țipa că PSD-ul îi contestă în toate județele. Am cerut și eu, după ce am văzut această informație, zic or fi înnebunit toți președinții de organizații județene, înseamnă că nu mai am niciun fel de autoritate, mă izolează colegii, ca și informare. Au venit imediat, în 20 de minute, din toate județele, nimeni n-a atacat pe nimeni, dimpotrivă. (…) Am avut contestații și aici și la BEC asta-i viața. E păcat să se meargă așa cu minciuni, cu afirmații fără acoperire. Asta-i chiar gogonată (PSD cu Soros — n.r.)”, a afirmat Dragnea, la Antena 3.

Premierul Dacian Cioloș a declarat marți, referitor la acuzațiile potrivit cărora Guvernul ar fi controlat de omul de afaceri George Soros, că nu prea are „energie și timp” ca să combată „astfel de prostii”.

Potrivit lui Cioloș, Soros a finanțat și organizații neguvernamentale apropiate de PSD și de alte partide.

Soros, din câte știu și eu, din spațiul public, e o persoană care și-a făcut averea inclusiv din speculații pe bursă sau speculații financiare, care a finanțat anumite organizații neguvernamentale în mai multe țări din Europa de Est și inclusiv organizații neguvernamentale (…) care lucrează cu PSD sau apropiate de PSD sau (…) de alte partide”, a declarat premierul la Adevărul live.

Dacian Cioloș a susținut că se încearcă să se creeze „o conotație negativă” față de anumiți termeni, printre care și „tehnocrat”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult