Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce spune Oprea despre trecerea lui Cazanciuc la UNPR

Ce spune Oprea despre trecerea lui Cazanciuc la UNPR

scris de A.B.
13 afisari

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, joi, că ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, nu a semnat cu UNPR și că sunt doar discuții în acest sens, nefiind nimic oficial.

gabriel-oprea„N-a semnat nimic, sunt doar discuții. (…) Nu neg că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiției. (…) Nu este nimic oficial, ca să fie foarte clar„, a spus Oprea, întrebat, în cadrul unui interviu acordat Adevărul Live, dacă ministrul Robert Cazanciuc a semnat cu UNPR.

Gabriel Oprea a comentat și informația potrivit căreia UNPR ar fi preluat Ministerul Justiției.

„Dincolo de legende, dincolo de ipoteze de lucru, în momentul când în Guvernul României, într-o coaliție, se face ceva serios, adică preia cu adevărat, este public, se fac demersurile legale necesare. Despre domnul Cazanciuc am o părere foarte bună, e un om serios, îl cunosc, ca și pe Victor Ponta, de tânăr procuror, și îl apreciez”, a spus Oprea.

El a arătat că România se află la începutul unei crize politice, punctând că o criză prelungită la București nu este benefică pentru țară, în contextul de securitate actual și cu ceea ce se întâmplă în Ucraina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult