Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce spune PNL Sector 2 despre vrăjeala lui Boc şi stelele lui Onţanu (Documente)

Ce spune PNL Sector 2 despre vrăjeala lui Boc şi stelele lui Onţanu (Documente)

scris de D.P.
4 afisari

Partidul Naţional Liberal Filiala Sector 2 sesisează, printr-un comunicat de presă,  opinia publică despre “totalul dispreţ cu care actuala coaliţie de guvernare tratează cetăţenii”.

Dan Cristian Popescu

“La adresa cu nr. 372 din data de 28.07.2011, pe care Filiala Sector 2 a PNL a înaintat-o către Corpul de Control al Primului Ministru, răspunsul primit a fost unul evaziv, neclar şi în totală contradicţie cu raportul de control, pe care aceeaşi instituţie a Statului Român, respectiv Corpul de Control al Primului Ministru, l-a întocmit privitor la contractul cu nr. 12391/2007, contract încheiat între Consiliul Local Sector 2 şi SC SUPERCOM SA – contract de servicii pentru ridicarea, transportul şi depozitarea autovehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a Sectorului 2.

În raportul de control se specifică foarte clar următoarele aspecte:

•           „la expirarea contractului de servicii nr. 12391/2007, Consiliul Local al Sectorului 2 nu îl va mai prelungi” și,

•           „persoanele responsabile pentru aducerea la îndeplinire a măsurilor de remediere” sunt Neculai OnțanuPrimarul Sectorul 2 şi Toma Sutru – Secretarul Sectorului 2.

Răspunsul primit de către PNL Filiala Sector 2, la adresa prin care informa Corpul de Control al Primului Ministru că generalul Onțanu nu dă două stele degerate pe propunerile de remediere din acest raport de control şi că pregăteşte o nouă inginerie pentru prelungirea acestui contract, prin “Proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Act Adiţional la contractul nr. 12391/2007 între Consiliul Local Sector 2 şi SC SUPERCOM SA”, este următorul: “propunerile de măsuri cuprinse în actele de control ale Corpului de Control al Primului Ministru sunt recomandări de remediere şi acestea pot fi aduse la îndeplinire în forma propusă de Corpul de Control al Primului Ministru sau pot exista alte soluţii puse în practică de către instituţiile vizate către care se transmit aceste rapoarte spre valorificare, scopul lor fiind unul singur, respectarea legii”, se arată în comunicatul liberalilor din Sectorul 2.

“PNL Filiala Sector 2 sesizează astfel cum instituţii de cel mai înalt nivel politic ale Statului Român îşi pierd credibilitatea prin oferirea de răspunsuri evazive și prin atitudinea de protejare a clientelei politice aducătoare de voturi în campanii electorale”, declară Dan Cristian Popescu, preşedinte PNL Filiala Sector 2.

12 comentarii

Concurenta 08-08-2011 - 12:35

Cu siguranta acest primar la contractele importante nu respecta legea.
Se justifica astfel riscul la care se expune platind cu fasolea cu ciolan pe care o da in fiecare an si cu excursiile oferite administratorilor de blocuri. Asa considera primarul ca poate regla datoriile cu populatia sectorului 2.
Pentru ca firmele concurente nu pot accepta acest sistem se renunta in fapt si la lege.Va rugam sa insistati poate mai aflam ceva detalii.

Faraon 08-08-2011 - 14:41

Si pana la urma ce pierd cei aproximativ 350000 de locuitori ai sectorului 2 ca din sesizarea asta nu se intelege mare lucru. Decat sa ne luam de unu si altu asa, de florile marului,mai bine facem ceva mai bun.

Chelaru 08-08-2011 - 15:34

Sunt administratorul unui bloc de pe sos.Colentina, din sectorul domnului Ontanu. De 15 ani de cand sunt administrator al acestui bloc, nu m-i s-a oferit nici o excursie din partea primariei sau vreun cadou nemeritat. In schimb primaria a participat cu 30% la renovarea exterioara a blocului care s-a terminat de curand, si am promisiunea primarului Ontanu ca in spatele blocului vor amenaja 30 de locuri de parcare.

Unu 08-08-2011 - 12:39

Miroase a iz electoral aici. Se vede clar ca PNL sector 2 a inceput campania electorala pe spatele celor de la primaria sector 2 si a primarului Ontanu.

unu doi 09-08-2011 - 14:15

La fel de clar cum se vede pe str. Traian si Magura Vulturului schimbarea pentru a nu stiu cata oara a bordurilor??? Si oare pe banii cui?

Ticu 08-08-2011 - 13:15

Nu stiu cum sta cu contractele generalul Ontanu, dar cu drapelul national sta prost de tot. De cel putin doua ori l-am sesizat ca pe cele 4 panouri din rondul din fata magazinului Bucur Obor pe care scrie ceva in legatura cu primaria sectorului 2 tricolorul este asezat cu rosu in sus, nu cu albastru in sus asa cum este normal si legal. Credeti ca a luat vreo masura? Nici vorba.
Asta inseamna ca-l doare in chipiu si de sesizare, si de drapel.

Andre 09-08-2011 - 07:47

Daca le iese initiativa aia cu cosul pensionarului celor de la UNPR, opozitia va pierde mult electorat.Parerea mea.

Dominique 09-08-2011 - 12:47

Nu o mai aburiti cu electoratul. E vorba de incetarea in 2012 a programului european PEAD de sprijin pentru persoanele defavorizate. Pentru ca unpr-istii s-au gandit la acest lucru inaintea celorlalti, bravo lor.

Pribeagul 09-08-2011 - 18:31

unepr-sti pot sa gindeasca ceva? nu. ei le iau toate de-a gata, dupa cum le ordona Securitatea, din motive de stabilitate; doar nu credeti ca astia au aparut asa din senin, pentru linistea noastra.

am credinta ca cineva „sus”… vegheaza.

programul cu cosul este o amageala-amareala. ticalosilor, n-avem nevoie de asa ceva! gestionati corect veniturile din munca poporulul! de asta avem nevoie!

Marok 09-08-2011 - 11:39

Domnilor de la PNL cam repede v-ati schimbat discursurile. Nu vedeti ca in SUA sunt probleme mari din nou? Dumneavoastra acum trebuia sa anuntati ca economia duduie si ca trebuie marite salariile si pensiile.Carui fapt se datoreaza aceasta schimbare? Uitarea, nevoia de bagare in seama?

ancuta 09-08-2011 - 12:43

Cu un pic de vrajeala toti suntem inzestrati. Daca activitatea la primarie necesita noi angajati, acestia trebuie sa fie angajati, indiferent a cui e primaria (ma refer la coloarea politica). Ontanu face ce crede el ca e mai bine pentru comunitate. Repet, nu ma deranjeaza faptul daca si Vanghelie spre exemplu ar fi facut acelasi lucru, dar numai pentru fluidizarea activitatii in primarie. Interzicerea angajarilor la modul „en gros” este un exces de zel din partea guvernului care nu stie intotdeauna cum se lucreaza in teritoriu spre alt exemplu.

Pribeagul 09-08-2011 - 18:20

Mai Ancuto,
Fato,
chiar iti trece prin gind ca statul mai are nevoie de noi angajati, ca nu trebuie sa dea afara din angajatii pe care-i are la ora actuala?

Noi trebuie sa muncim pentru ca niste paduchi angajati la Primarie sa ia salarii?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult