Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce spune Vasile Blaga despre desemnarea premierului Ponta

Ce spune Vasile Blaga despre desemnarea premierului Ponta

scris de M.A.
3 afisari

PDL nu va vota, în Parlament, ca Victor Ponta să devină premier, dar desemnarea sa, de către Traian Băsescu, este normală, consideră Vasile Blaga.

blaga

Ce spune Vasile Blaga despre desemnarea premierului Ponta

Desemnarea lui Victor Ponta la funcţia de premier este una normală. (…) A fost o singură propunere pentru funcţia de premier, domnul Ponta, propunere făcută de PSD şi susţinută de celelalte partide din cadrul USL. Nu a existat o altă propunere”, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga, după consultările de la Palatul Cotroceni. Blaga a spus că sarcina Opoziţiei va fi „de a taxa orice deviaţie de la democraţie a Puterii”. „Nu vom vota în Parlament noul Guvern. Aţi văzut undeva, în lume, Opoziţia responsabilă să voteze Guvernul? Sigur, vom fi prezenţi în sală”, a declarat liderul democrat-liberalilor.

Vasile Blaga a adăugat că în cadrul reuniunii de la Cotroceni s-au precizat şi „priorităţi ale României pe termen scurt”.

„În primul rând, un obiectiv al tuturor – Putere, Opoziţie – respectiv integrarea României în spaţiul Schengen cu un calendar clar stabilit pentru luna martie a anului viitor. S-a menţionat, de asemenea, o nouă vizită a celor de la Bruxelles vizavi de Mecanismul de Control şi Verificare pe Justiţie şi, totodată, anumite restanţe pe care Parlamentul le are dacă dorim un raport cât de cât pozitiv pe acest subiect. De asemenea, o temă importantă pe care trebuie să o rezolve Guvernul şi Parlamentul în perioada imediat următoare este cea referitoare la o nouă lege a alegerilor, de fapt un Cod electoral. S-a precizat şi despre reorganizarea teritorială, revizuirea Constituţiei”, a declarat Vasile Blaga, potrivit Agerpres..

Întrebat dacă la consultările cu şeful statului referitor la revizuirea Constituţiei s-a menţionat aspectul legat de fixarea numărului de parlamentari la 300, potrivit rezultatului referendumului din 2009, Blaga a spus că nu s-a făcut nicio precizare în acest sens, dar în opinia sa „până la urmă cred că toată lumea va fi de acord cu reducerea numărului de parlamentari la 300, cred că şi actuala Putere„.

Liderul PDL a spus că la reuniunea de la Cotroceni „a fost o precizare vizavi de anumite declaraţii ale unor lideri ai USL care trimiteau Opoziţia la balcoane”.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-12-2012 - 16:37

Dar la balcoane pedelistele stau ghini di tat !Uitati-va la posesoarele Nutzica, first class, Alma Dike-Berta calibru mare si buna la …socoteala aia, carevasazica, nici Ancutza nu sta rau cu …chilotzei albi , doar cu apartamintili!S-au un pudell bihorean fost candva buldogul vasile nu se dedulceste la haremul CAINELUI mai MARE ?…vASALIE, vASALIE, amu -amu’ I momenthu, cel care te-a castrat doarme, dupa ce a inghitzit … PORKU !

MI-5 17-12-2012 - 18:12

blaga mai bine s-ar uita în oglindă:
de ceva timp are o mutră de rac fiert…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult