Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce va discuta Ponta cu Băsescu, joi, la Palat

Ce va discuta Ponta cu Băsescu, joi, la Palat

scris de A.H.
4 afisari

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri seara, la Târgu-Jiu, că va discuta cu preşedintele Traian Băsescu la întâlnirea de joi despre poziţia României referitoare la mecanismul financiar din perioada 2014-2020.

Basescu pentru Ponta - Dosarul rosu cu demisia si Constitutia

Băsescu versus Ponta

Ponta a punctat că este foarte important ca Guvernul şi Parlamentul să aibă o poziţie comună asupra negocierilor. „O să discutăm despre poziţia României referitoare la mecanismul financiar multianual 2014-2020. Şi e bine să avem o poziţie cât mai puternică, am negociat de luni de zile, nu suntem singuri, ceea ce e foarte important când ai o negociere să nu rămâi singur la un moment dat, dar e foarte important să avem şi o poziţie comună, Guvern, Parlamentul din păcate nu lucrează în acest moment, dar imediat ce se strânge noul Parlament voi informa asupra stadiului negocierilor„, a declarat primul ministru.
Premierul Victor Ponta va avea joi o nouă întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, în cadrul căreia şeful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta România la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles.
Cei doi oficiali au mai avut o discuţie săptămâna trecută, la iniţiativa preşedintelui, în care au abordat teme legate de vizita delegaţiei Fondului Monetar Internaţional în România, de modul în care ţara noastră şi-a îndeplinit obligaţiile faţă de instituţiile internaţionale şi de Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult