Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce vorbeşte Ponta cu Băsescu la telefon

Ce vorbeşte Ponta cu Băsescu la telefon

scris de A.B.
12 afisari

Pentru a nu intra în gura presei, preşedintele PSD Victor Ponta a dezvăluit că vorbeşte la telefon cu Traian Băsescu numai despre probleme profesionale, nefiind vorba despre niciun conflict.

ponta

foto:jurnaluldevrancea.ro

Preşedintele PSD a declarat că  vorbeşte cu Traian Băsescu la telefon pentru orice fel de lucru instituţional, Ponta spunându-le ziariştilor că nu vrea ca aceştia să creadă că începe nu ştiu ce conflict.

De altfel, Victor Ponta a precizat, pentru Mediafax, că nu întotdeauna îl sună el personal pe preşedintele ţării.

“Spre exemplu, domnul Georgescu, ministrul desemnat al Finanţelor, îl va informa pe şeful statului în legătură cu discuţiile cu delegaţia FMI”, a spus Ponta.

Întrebat dacă de la momentul desemnării sale ca premier s-a mai întâlnit cu Traian Băsescu, Victor Ponta a răspuns negativ.

„Vorbesc cu preşedintele ţării la telefon pentru orice fel de lucru instituţional. Nu vreau să credeţi că începem nu ştiu ce conflict”, a subliniat Ponta.

6 comentarii

E. 04-05-2012 - 16:34

Ponta cu Antonescu ” au calcat pe morminte” sa ajunga la guvernare. Le era frica de MRU care e f. f. bun, pregatit si promitea mult -la propriu. Isi alesese o echipa !!!!!! USL-ul nu mai intra la guvernare (sigur) daca-l lasa pe MRU sa-si faca treaba. Asa ca trebuia sa-l inlature. Lumea stie, vede. Sondajele nu sunt reale.
Dar……….ce alegeri aiurea – de ministri – a facut Ponta!!!!!
E mai rau decat in guvernul Boc. D-na de la fac. Crestina nu are nevoie de studenti multi?! Bacul va fi ca pana acum 2 ani ( fara camere de luat vederi).

digital 04-05-2012 - 17:32

băi,Eperiod,tu ai impresia că esența învățământului stă în camerele de luat vederi….ia-te de mână cu funeriu+oana.b+băsexu,și scoateți tinichigii și ospătari,că de specialiști e plină țara!

Pribeagul 04-05-2012 - 19:27

Vorbesti aiurea. Aiuritule!

Ce teaba sa fac MRU? Sa vorbeaca pasareste? Nu ne intereseaza.

urbos 04-05-2012 - 19:42

Ungureanu e un ji dan handicapat si infect, care nu se pricepe la nimic. Poate la predat vocabular, asa cum excementul uman a tot incercat sa demonstreze, ca sa acopere faptul ca la politica, economie, management etc, e NUL.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-05-2012 - 18:52

Personal consider ca este un gest de maturitate de la dl. Ponta Prim Ministru desemnat. Poate primul gest cu semnificatii pozitive majore. Viata TREBUIE sa mearga INAINTE si daca aceasta este configuratie politica momentana ,atunci consider ca Mikul – Titulescu este in …CRESTERE !

tomi 04-05-2012 - 20:32

Prietene Carpathi cind ai nevoie cheama-ma;,azi am pofta sa ard pe rug citiva debili.
tomi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult