UPDATECe vrea Ponta după ce Băsescu a retras Legea Sănătăţii | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Băsescu a retras Legea Sănătăţii. Proteste la Cotroceni

UPDATE Băsescu a retras Legea Sănătăţii. Proteste la Cotroceni

scris de P.C.R.
13 afisari

UPDATE ora 21,30- Manifestanţii plecaţi din Piaţa Universităţii au ajuns vineri în jurul orei 20,45 în faţa Palatului Cotroceni, pe str. Dr. Marinescu, unde erau aşteptaţi de alţi aproximativ 300 de manifestanţi care scandau sloganuri împotriva preşedintelui Traian Băsescu. În faţa Palatului Cotroceni se află forţe masive de ordine.
Pe tot traseul între Piaţa Universităţii şi Palatul Cotroceni manifestanţii au strigat sloganuri pro Arafat şi împotriva preşedintelui Băsescu.
——————————————-

UPDATE 19,35. Bucureştenii care au manifestat, vineri seară, în Piaţa Universităţii pentru susţinerea dr. Raed Arafat au plecat, în jurul orei 19,30, în coloană, pe bd. Regina Elisabeta, spre Palatul Cotroceni.
Ei sunt însoţiţi de forţele de ordine. Conform aprecierilor jandarmilor, la manifestaţie participă în jur de 800 de persoane, care mărşăluiesc în coloană, scandând în continuare sloganuri pro-Raed Arafat şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu, solicitând alegeri anticipate. De asemenea, ei îi îndeamnă pe toţi cei întâlniţi în drum să îi însoţească în marşul lor. La protestul din Piaţa Universităţii, oamenii au cerut de mai multe ori demisia Guvernului şi au scandat sloganuri împotriva alegerilor comasate.

—————————–

Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, consideră că retragerea proiectului de lege a Sănătăţii promovat de actuala Putere este victoria cetăţenilor, dar acest moment nu trebuie să ducă la încetarea dezbaterii privind reforma în domeniu.

victor-ponta

Ce vrea Ponta după ce Băsescu a retras Legea Sănătăţii

Potrivit unui comunicat de presă al PSD remis vineri Agerpres, Ponta a salutat îndemnul adresat Guvernului de către preşedintele Traian Băsescu de retragere a proiectului de lege. ‘Trec peste ipocrizia preşedintelui, care a forţat promovarea acestui proiect, pentru a puncta necesitatea acestui gest. Retragerea proiectului de lege a Sănătăţii din dezbatere reprezintă o victorie a întregii societăţi româneşti, organizaţii ale societăţii civile şi presă. Este cea mai importantă victorie a românilor împotriva actualului regim, victorie care arată solidaritatea cetăţenilor în faţa abuzurilor repetate ale actualei Puteri’, a afirmat liderul PSD.
În opinia sa, nu trebuie să înceteze dezbaterea privind reforma sistemului de Sănătate, deoarece ‘reforma nu se identifică cu Traian Băsescu’. ‘Uniunea Social Liberală respinge categoric abordarea: dacă nu se face cum vreau eu, atunci nu se face! Acest moment trebuie, dimpotrivă, să ducă la continuarea dezbaterii, pentru realizarea unui proiect corect de reformare a unui sistem care are nevoie de reformă. USL va promova un astfel de proiect, în urma unor dezbateri ample cu toţi actorii sociali. Un proiect serios de reformă nu poate fi decât rezultatul unei astfel de dezbateri’, a subliniat Victor Ponta.

15 comentarii

urbos 13-01-2012 - 22:35

Moarte canaliei nationale!

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 13-01-2012 - 22:43

O …ce VESTE MINUNATA de la COTROCENI se arata! Si din arborii din parc, canta …cucu veaua !

myki 13-01-2012 - 23:01

Bine-nteles ca acum ar fi momentul cel mai prielnic ! S-ar rertage-n aplauze si urale[ca rezultat al politicii sale,acum transformate-n huiduieli]adresate de catre cei carora le-a otravit viata! Ar trebui sa se retraga RE[DE]FORMA-TORUL tarii si sa-l duca si pe caporalul sau,:sa-si vada de treburile la care se pricepe fiecare.Sa-l numim pe dl.dr.ARAFAT IN FUNCTIA DE PRIM MINISTRU !CESPUNETI ROMANI,ASA-I CA MERITA!?

Radjasiha 13-01-2012 - 23:04

U.P.U. Moralist

Lupul de la mare
Cu blana zburlită
A ieșit la rampă
Cu-o mină spășită,
Hau,hau națiune
Eu m-am cumințit,
M-a invins sistemul
Cel ticăloșit.
Morala:
Când te afli-n criză
Și esti încolțit
Nu chema un popă
Pentru miruit,
Apelează S.M.U.R.D.- ul
Că-i mai nimerit.

BULA 14-01-2012 - 06:23

Vedeti ce zice JEGUL de Victor Ponta, ca „acest moment nu trebuie să ducă la încetarea dezbaterii privind reforma în domeniu” ? Nu au reusit acum, in fortaj cu Basescu, vor reveni pe cai ocolite si in mai multe etape. In final tot ii vor pacali pe romani.

Astia au semnat toti contractul cu camatarii de la FMI si pana la urma vor privatiza reteaua sanitara. Nimic nu va mai apartine poporului roman, nici spitalele, nici sistemul energetic, nici CFR-ul cu caile ferate, podurile si tunelurile. E o avere imensa, pe care vor sa puna laba escrocii din Vest. Suntem colonie si vesticii si-au facut planuri mari mari in privinta noastra, cum sa scoata si untura din noi.
Toata clasa politica actuala este aservita intereselor colonialistilor vestici. Toti, de la toate partidele, sunt marionete ale occidentalilor.

Privatizarea trebuie sa se faca cu romanii si sa duca la consolidarea capitalului autohton, nu sa ne saraceasca pe noi si sa-i imbogateasca pe straini. Iar sistemele mari, vitale pentru pop/ulatie (Sanatatea, sist. energetic si de transport pe calea ferata, drumurile si autostrazile, rafinariile si fabricile de medicamente, reteaua de invatamant, etc), sa ramana la stat.

urbos 14-01-2012 - 06:25

Nu fi ma bou, ca nici macar javrele de la FMI n-au cerut ce vrea Basescu. Iar vorbesti ca proasta-n targ.

BULA 14-01-2012 - 06:34

Ma jegule, esti de partea lor si le iei apararea pentru ca esti de-al lor si vrei sa revina la guvernare, sa ai iar avantajele materiale de care te-ai bucurat inainte, sa furati impreuna.

Camatarii de la FMI ai cerut PRIVATIZAREA TOTALA. Imprutul dat este doar pretextul ca sa ceara ce le convine lor. Vor sa se imbogateasca si mai mult prin privatizari frauduloase, prin furt de la statul roman. Banii luati de la FMI sunt stocati la Banca Nationala. N-aveam nevoie de ei.

urbos 14-01-2012 - 06:36

Bai idiotule, din privatizarea asta castigau Basescu si clica lui de lepre, n-are nici o legatura cu Vestul si alte tembelisme ceausiste care te caracterizeaza.

BULA 14-01-2012 - 06:41

Tipi contra lui Basescu ca sa-l dati jos si sa luati voi comisioanele grase, cand veti vinde pe nimic tot ce are valoare in tara asta.

BULA 14-01-2012 - 07:16

N-ai un raspuns logic, care sa convinga cititorii, asa ca treci la etichetari.

urbos 14-01-2012 - 07:27

De parca nu te-as cunoaste.

BULA 14-01-2012 - 06:38

Toti cei din opozite („patriotii” Ponta, Antonescu, Vadim) au tacut malc in perioada asta, cand Basecu era pe punctul sa ne lase fara asigurare medicala si fara reteaua sanitara.
Nu avem pe cine sa votam la alegerile din toamna. Ne trebuie o alta clasa politica, una sanatoasa si pe picioarele ei, care sa nu fie aservita Occidentului.

BULA 14-01-2012 - 06:56

Jegurile de la partide trebuie sa intelega ca romanii vor reactiona violent atunci cand vor fi afectati direct. Cand s-a distrus baza materiala a tarii (industria, etc) romanii au stat si nu s-au deranjat sa protesteze, pentru ca sunt extrem de egoisti si de individualisti (ei nu alcatuiesc o comunitate cu interese de grup, pentru ca Biserica Ortodoxa nu ii educa in acest sens). Cei mai multi au sperat ca se vor descurca cumva, ca vor fenta sistemul, cum au facut din mosi stramosi.
Dar cand s-au vazut in situatia de a le muri copiii si alte rude apropiate, pentru ca nu vor mai avea acces la asistenta medicala, au iesit in strada. Ma mir ca kakatii de psihologi angajati la „servicii” n-au bagat de seama acest „detaliu”. Se dovedeste inca o data, ca oricata scoala ar fi facut si oricat ar fi tocit, daca nu e minte, tot degeaba.

PINION 14-01-2012 - 11:00

cu ce idei constructive au venit acesti necopti, instigatori, personaje de Caragiale ?!

Morkova Vesela 17-01-2012 - 03:21

hehehe, buna intrebare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult