Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce vroia să-l facă Crin Antonescu pe Klaus Iohannis

Ce vroia să-l facă Crin Antonescu pe Klaus Iohannis

scris de A.P.
14 afisari

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat că liberalii vor definitiva în două săptămâni listele pentru alegerile privind Parlamentul European, arătând că formațiunea politică se așteaptă să obțină șapte-opt locuri de europarlamentari.

Crin Antonescu lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu lui Klaus Iohannis

Antonescu a spus că un „nume locomotivă” pentru alegerile europarlamentare ar fi putut să fie primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

„Locomotive sunt foarte puține, în general. Klaus Iohannis cred că ar fi fost una, dar nu putem să-i dăm și sarcina aceasta”, a precizat liderul PNL. Pe de altă parte, Antonescu a afirmat că Teodor Stolojan, care va candida la europarlamentare pe listele PDL, nu mai este o locomotivă electorală.

„Noi avem o țintă de 25%, sondajele ne dau în jur de 20%. (…) Realist, ne așteptăm la șapte-opt parlamentari, ar putea fi și nouă. (…) Nu pot eu spune dacă îi vom menține sau nu pe toți (n.r. actualii europarlamentari ai PNL) pentru că nu eu iau singur această decizie. Foarte curând, cred că în două săptămâni, vom avea și această decizie luată în Biroul Politic”, a spus Antonescu la TVR1.

El a mai spus că și-ar dori ca toți actualii eurodeputați ai PNL să se afle pe listă, punctând că discuția în cazul participării la scrutinul pentru Parlamentul European va începe cu aceștia.

„Nu neapărat că vor fi toți pe listă, nu neapărat că vor fi primii pe listă, dar mi se pare corect să pornim de la situația lor de acolo”, a afirmat liderul PNL.

4 comentarii

mircea 10-02-2014 - 14:26

Pai daca si Klaus are aceeiasi maturitate in administratie ca Basescu la primaria Bucurestiului in administratie in anii 2000,care a omorat cainii ca sa-i jupoaie si pielea sa i-o dea lu Giovani pa gologani patron italian care l-a preferat prin influienta colaterala la NANA via MONACO .

pathfinder 10-02-2014 - 14:31

Salut!

Antibasistul 10-02-2014 - 16:00

Saluți pe ma-ta retardatule securist, basist!

pathfinder 10-02-2014 - 16:11

Huhuleeeee
Cand nu te prinzi, mai bine taci!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult