Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ce zice Băsescu despre varianta Patriciu-premier

Ce zice Băsescu despre varianta Patriciu-premier

scris de D.S.S.
3 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a negat, luni seară, la TVR, zvonurile despre varianta ca Dinu Patriciu să fi fost luat în calcul pentru postul de premier, şeful statului catalogând o astfel de idee ca fiind răspândită de o „flaşnetă” a omului de afaceri.

Ce zice Băsescu despre varianta Patriciu-premier

Ce zice Băsescu despre varianta Patriciu-premier

Întrebat despre informaţiile apărute în unele publicaţii centrale despre varianta Dinu Patricu premier, Băsescu a răspuns: „Luaţi slugoii de pe la TV obişnuiţi să primească bani de la el şi să-i întrebaţi când a dat dispoziţie să lanseze zvonul. Sunt sătul de flaşnetele ba ale lui Patriciu, ba ale lui Voiculescu, ba ale lui Ghiţă, ba ale lui Vântu„. Preşedintele a precizat că nu a luat în calcul o astfel de variantă. „Cum vă imaginaţi că este posibil să faci o asemenea desemnare?”, a continuat el.

Băsescu a menţionat că nu a avut nicio implicare în dosarul pe care DNA l-a instrumentat împotriva lui Dinu Patriciu. „Eu nu am avut nimic cu Dinu Patriciu. El şi cu Roşca Stănescu au pornit la o bătălie în numele unei păreri de a lor că eu aş fi trimis dosarul la instanţă. Dosarul era la Parchet înainte de a veni eu preşedinte. Că au vrut probabil să mă facă să opresc acel dosar, au bătut la uşă închisă, nu am intervenit în niciun dosar nici pentru politicieni, nici pentru alte persoane, nici să se facă, nici să nu se facă „, a explicat preşedintele la TVR.

O informaţie apărută pe blogul lui Stelian Tănase conform căreia Dinu Patriciu ar fi agreat de către preşedintele Traian Băsescu pentru postul de prim-ministru a fost comentată, la începutul lunii august, de lideri PNL, însă omul de afaceri a dezminţit-o.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult