Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cea mai mare provocare a Guvernului, în viziunea lui Ponta

Cea mai mare provocare a Guvernului, în viziunea lui Ponta

scris de M.A.
3 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat, la Bacău, că ”marea provocare” a actualului Executiv este ”să contribuie la reuşita mediului de afaceri pentru a se crea noi locuri de muncă”.

Guvern - Victor Ponta

Cea mai mare provocare a Guvernului, în viziunea lui Ponta

”Nu am venit la putere pentru funcţiile deconcentratelor, ci pentru a face bine oamenilor. Ne-am asumat o serie de angajamente pe care trebuie, în mod obligatoriu, să le îndeplinim. (…) Crearea de noi locuri de muncă prin stimularea mediului de afaceri este marea provocare (…) De felul în care funcţionează Guvernul va depinde şi soarta USL. Lucrurile pe care le-am promis le vom face cu orice sacrificiu. Faptul că dăm banii luaţi ilegal pensionarilor este doar începutul. Guvernul României trebuie să respecte oamenii”, a subliniat preşedintele PSD, vineri seara, la mitingului electoral organizat de USL, la Bacău, transmite Agerpres. În context, Victor Ponta a punctat faptul că instituţiile statului ”nu mai trebuie să căpuşeze mediul de afaceri pentru a face bani pentru partide”.

”Cei din instituţiile statului trebuie să înţeleagă că nu vor mai colecta bani pentru partid aşa cum au făcut-o pentru PDL, ci trebuie să aplice doar imparţial legea. USL nu va admite asemenea tipuri de coletă”, a precizat premierul. El a reafirmat că ”oricine greşeşte politic va trece în opoziţie”, dar ”cine a furat va ajunge la închisoare”. ”În fiecare zi aflu că încă o sută de milioane au ajuns, în guvernarea trecută, în altă parte decât cea legală. Ori, aceste fapte nu trebuie lăsate nesancţionate conform legii”, a spus liderul social-democrat.

Victor Ponta a spus că îşi doreşte să poată încheia ”un apăsător timp din viaţa României: epoca Traian Băsescu”. ”Mă gândesc câte speranţe avea domnul Băsescu când m-am răsturnat cu maşina într-un raliu, iar acum mă gândesc cât de aproape suntem de un succes în alegerile locale şi parlamentare ce pot prefigura un scrutin prezidenţial cât mai rapid”, a adăugat Ponta în discursul susţinut la mitingul de la Bacău.

4 comentarii

Mache 26-05-2012 - 16:11

Cea mai mare provocare a lui Victoras va fi sa-i convinga pe prostovani ca o duc mai bine chiar daca o vor duce mai rau. In rest deconcentratele le-au infulecat deja. Au topit pana acum peste un miliard de euroa doa in sustinerea leului, economia pica, inflatia ranjeste dupa colt, da’ astea-s detalii 😉 🙂 🙂

Oricum ar fi prostia USL-asilor nu trebuie subestimata. Oamenii aia fara creier mai pot sa inghita inca mult rahat si pumni in bot pana o sa inceapa sa priceapa. Nu-i vorba ca si Ponta are cateva luni la dispozitie sa-i convinga cu totul 😉

vodka 26-05-2012 - 18:03

stai ca vine ei acusica var-miu Ciuciu, si vezi tu!

Pribeagul 26-05-2012 - 17:21

„Victor Ponta a punctat faptul că instituţiile statului ”nu mai trebuie să căpuşeze mediul de afaceri pentru a face bani pentru partide”.”

Corect, dar…

Cea mai importanta activitate a USLului este aceea de a nu permita capusarea institutiilor statului de catre „oamenii de afaceri” si de catre angajatii statului.

ValVerde 26-05-2012 - 17:29

Ia uite!!! Asta isi aduce contributia la imbogatirea limbii romane !!!

A capusa.

eu capusez
tu capusezi
el (ea) capuseaza

noi capusam
voi capusati
ei (ele) capuseaza

Deci, cind urbos se repede cu capul inainte, el boureaza.
Cind Salut scurma-n zadar, el gaineste.
Cind Huhu posteaza pe aici aceleasi nerozii, el papagaleaza.

si tot asa…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult