Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cearta neamurilor in Senat

Cearta neamurilor in Senat

scris de Ziua Veche
1 afisari

Senatorii au discutat un singur amendament la proiectul Legii privind sistemul unitar de pensii, in cadrul careia PSD, PDL si independentii s-au certat invocandu-si neamurile. Social-democratul Ilie Sarbu i-a acuzat pe independenti ca au o atitudine duplicitara, in conditiile in care patru patru senatori independenti au votat impotriva amendamentului prin care militarii ar fi fost eliminati din Lege, dupa ce ministrul Gabriel Oprea sustinuse ca ii va apăra pe militari.


 

In replica, senatorul PDL Traian Igas l-a ironizat pe Sarbu: “Stiu ca dumneavoastra veniti de la o sedinta in cadrul grupului unde domnul Ponta v-a tras asa o chelfaneala pe cinste, si colegilor dumneavoastra, si ati fost motivati sa veniti si sa faceti aici circ. Este prima oara cand public un ginere isi coordoneaza socrul si il trimite la razboi, asa, spre pieire”.

Nu ma mira ca in PDL tupeul a devenit o virtute. (…) Inteleg usoara invidie si modul in care incercati sa salvati situatia. Dar nu puteti sa-i mintiti permanent pe oameni”, s-a enervat Sarbu, acuzandu-i pe democrat-liberali ca la ei situatia relatiilor de rudenie este “chiar mai grava”. Liberalul Puiu Hasotti a incercat sa incheie disputa, insistand ca nu este in regula sa se vorbeasca in plenul Senatului despre relatiile de rudenie.

0 comentariu

Laura S. 03-03-2010 - 18:22

Anul trecut, pe vremea asta, Gofea adusese peste sa ne serveasca. Dupa ce l-a prajit, mirosea de la Novotel la intrarea in Cismigiu :))

daria 03-03-2010 - 19:56

VREMURI BUNE,VREMURI RELE,DAR SA TRECEM PESTE ELE!

paul 2 04-03-2010 - 00:24

e manga si bine hranit la mine!ZIUA a murit??? dar ziua lui trebuia sarbatorita ca si a unui fost sef de stat,ceea ce am si facut! Prietenii mor rar si din pacate pe rand(nu mor caii cand vor cainii)Ma alatur celor ramasi LA MULTI ANI PAULE SA NE TRAIESTI!

un gagiu 04-03-2010 - 12:42

l-am recunoscut repede pe GOFEA,atat lui cat si intregii redactii va urez LA MULTI ANI!

nedelea ionut 04-03-2010 - 19:08

un sincer la multi ani, sanatate si tot respectul pt acest om..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult