Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ceartă pe Plăcintă în USL

Ceartă pe Plăcintă în USL

scris de A.B.
7 afisari

Demisia Sorinei Plăcintă din PDL şi trecerea la PNL aprinde focul în USL. Unii vor Plăcintă, alţii nu. Orprişan îi sugerează lui Săpunaru să se spele pe cap cu Plăcintă. Ponta îi sugerează lui Oprişan să nu se uite în curtea PNL.

placinta

foto: antena3.ro

Oprişan: Săpunaru să se spele pe cap cu Sorina Plăcintă

Marian Oprişan susţine că decizia de a o primi în PNL pe fosta senatoare PDL Sorina Plăcintă aparţine organizaţiei liberale din Vrancea, care ar trebui să se spele pe cap cu aceasta. „Este o decizie a organizaţiei Vrancea a PNL . Cred că nici preşedintele Antonescu nu a ştiut de această chestiune. PNL Vrancea nu are decât să se spele pe cap cu doamna Plăcintă pentru că eu, ca cetăţean, ca şef al administraţiei publice judeţene, ca vicepreşedinte al PSD, nu aş fi acceptat niciodată o soluţie atât de proastă, pentru că ea vine în contradicţie cu voinţa cetăţenilor judeţului Vrancea pentru că această doamnă şi partidul pe care l-a reprezentat până de curând au făcut foarte mult rău cetăţenilor judeţului Vrancea”, a spus Oprişan. El a precizat că nu va primi pe nimeni de la PDL în Organizaţia PSD din Vrancea.

Ponta îi cere lui Oprişan să nu se uite peste gardul PNL

Victor Ponta intervine în disputa generată de intrarea în PNL a senatorului Sorina Plăcintă. El încearcă să calmeze spiritele afirmând că nu este treaba PSD să se implice în afacerile interne ale PNL. Ponta a avut o discuţie pe această temă cu Marian Oprişan. „I-am spus să nu ne uităm peste gard la PNL, după cum nici PNL nu se uită peste gard la noi. În cadrul USL, nu-mi plac aceste atacuri. Deciziile PNL sunt ale lor”, a declarat, joi, preşedintele PSD. Acesta a amintit că succesul de la alegerile locale s-a datorat colaborării strânse dintre partidele componente ale USL, aceeaşi reţetă a succesului urmând să fie aplicată şi la alegerile parlamentare. „Una dintre explicaţiile victoriei asupra PDL a fost capacitatea USL de a avea candidaţi comuni”, a spus primul-ministru.

Orban: Plăcintă nu are ce căuta în PNL

Singurul liberal care s-a opus intrării Sorinei Plăcintă în PNL a fsot Ludovic Orban. El a  declarat, la România TV, că se va opune desemnării Sorinei Plăcintă drept candidat al partidului la alegerile parlamentare din toamnă, adăugând că locul senatoarei nu este în PNL. „Din punctul meu de vedere, nu are ce să caute în PNL. Cetăţenii României au spus un „nu” hotărât oricărui reprezentant al PDL care a fost părtaş la tragedia din ultimii patru ani. Doamna Plăcintă nu este colega mea şi nu are ce să caute în PNL. Eu sunt convins că şi ceilalţi colegi ai mei vor vota împotriva încorporării Sorinei Plăcintă în PNL„, a declarat Orban. Acesta a precizat că o eventuală candidatură a lui Plăcintă la alegerile din toamnă va trebuie aprobată de către Delegaţia Permanentă a PNL. „Sunt convins că niciun traseist politic, cu atât mai puţin Sorina Plăcintă, nu va beneficia de încrederea colegilor mei”, susţine liberalul.

2 comentarii

urbos 14-06-2012 - 16:23

Adevaru e ca taratura n-are ce cauta in PNL, daca insa isi ofera gratuit serviciile pentru daramarea lui Bashina, poate fi primita.
Apoi fi-su la puscarie.

BULA 14-06-2012 - 18:57

Poasta asta o sa ia pensie nesimtita pentru ca cineva i-a pus-o si a bagat-o in politica ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult