Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Update: Ceasul presedintelui FMI a ticait in buzunarul lui Geoana. Ceasul a fost returnat

Update: Ceasul presedintelui FMI a ticait in buzunarul lui Geoana. Ceasul a fost returnat

scris de Ziua Veche
8 afisari

 .

UPDATE 17.21: Mircea Geoana a declarat ca si-a dat seama ca este vorba despre ceasul lui Strauss-Kahn, prin „deductie logica”. Intrebat cum si-a dat seama ca este vorba de ceasul oficialului FMI, presedintele Senatului a raspuns ca a verificat personal acest lucru. „Am verificat. Prin deductie logica. Am dat un telefon catre delegatie, pentru a putea sa verificam. Mi-au confirmat ca este al domniei sale si l-am trimis imediat”, a explicat Geoana, potrivit Mediafax.

UPDATE 17.10: Presedintele FMI si-a recuperat ceasul. Obiectul i-a fost returnat la aeroport, inainte de plecare, transmite Mediafax.

––-

 Ceasul presedintelui FMI, Dominique Strauss-Kahn, a ajuns la Mircea Geoana, dupa ce oficialul l-a pierdut la tribuna Senatului. Potrivit Realitatea Tv, deputatul PSD Aura Vasile a anuntat in plenul reunit al Parlamentului ca a gasit un ceas, presedintele sedintei.

 

„O sa anunt ca am gasit un ceas, o sa-l predau la Secretariat, sau daca cel care…”, a spus deputatul PSD de la tribuna Parlamentului. Mircea Geoana a atras atentia in gluma ca nu cumva sa curga „Drepturi Speciale de Tragere” din el. „Vedeti sa nu curga Drepturi Speciale de Tragere (DST, moneda virtuala a FMI-ului – n.r.)”, i-a spus Geoana. Ulterior, presedintele sedintei a cerut ceasul, rugand staff-ul sa verifice daca nu apartine lui Dominique Strauss-Kahn, care fusese invitat in plenul reunit de marti dimineata. „Dati ceasul aici pentru a putea fi siguri ca este pe maini bune. Rog staff-ul sa verifice daca nu cumva apartine oaspetului nostru de acum cateva minute. Nu este pe ordinea de zi acest subiect”, a spus Geoana zambind.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult