Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cel mai guraliv si mai plimbaret deputat este Relu Fenechiu

Cel mai guraliv si mai plimbaret deputat este Relu Fenechiu

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Proaspat deputat Radu Stroe (PNL) este cel care a incasat pentru luna februarie cea mai mare indemnizatie, 7.360 RON, el fiind ales in luna ianuarie, in vreme ce Nicusor Paduraru se afla la cealalta extrema cu 3.759 RON, conform datelor publicate pe site-ul Camerei.

Cel mai plimbaret deputat, peste granitele tarii, este tot un liberal Relu Fenechiu decontand din bugetul statului pentru diurna 2.069 RON, iar pentru servicii de cazare in strainate liderul penelist a solicitat 6.433 RON, in timp ce pesedistul Cristian Dumitrescu s-a multumit sa deconteze doar 268 RON. Exista chiar 312 deputati care nu au solicitat astfel de decontari. La fel de plimbaret, insa in interiorul tarii, a fost pesedistul Cristian Rizea care a solicitat Camerei Deputatilor decontarea 1.878 RON reprezentand contravaloare servicii cazare in tara. Si daca Fenechiu apare cu cele mai multe sume decontate pentru cazarea in strainatate, precum si pentru diurna aferenta zilelor petrecute in tari straine, un pesedist a solicitat cea mai mare suma reprezentata de cheltuielile pentru transportul in strainatate. Astfel, Georgian Pop a decontat 15.511 RON in vreme ce liberalul Victor Paul Dobre a solicitat doar 739 RON. Cel mai vorbaret parlamentar al lunii februarie este Varujan Pambuccian cu 1.806 RON, urmat la mica distanta de liberalul Ludovic Orban cu 1.125 RON si Valeriu Zgonea cu 1.106 RON. Pe de alta parte, penelistul Eugen Nicolaescu pare a fi cel mai preocupat de starea de intretinere a birourilor parlamentare el solicitand pentru luna februarie 6.219 RON reprezentand cheltuieli pentru materiale de intretinere. La capitolul salarii personal birouri parlamentare, ministrul si deputatul Gabriel Oprea a decontat cea mai mare suma, 9.690 RON, iar Brindusa Novac se afla la polul opus cu doar 1.175 RON.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult