Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cele patru întrebări la referendumul pentru Legea Capitalei

Cele patru întrebări la referendumul pentru Legea Capitalei

scris de D.P.
1 afisari

Liderii partidelor din CGMB au stabilit, la întâlnirea de marţi, reducerea numărului de întrebări pe buletinele de vot de la referendumul local de la şapte la patru şi data de 26 iunie pentru organizarea acestuia, sediul pentru BEM urmând să fie la Palatul Copiilor, a anunţat primarul Sorin Oprescu.

Sorin OprescuPrimarul Capitalei a precizat, potrivit Mediafax, că cele patru întrebări aprobate pentru a apărerea de buletinele de vot la referendumul local sunt:

„Sunteţi de acord cu desfiinţarea consiliilor locale de sector?”;

„Sunteţi de acord ca primarii de sector să fie aleşi de CGMB?”;

„Sunteţi de acord să fie consilierii aleşi prin vot uninominal?”

„Sunteţi de acord să existe buget unic la nivelul Capitalei?”.

Discuţiile cu liderii partidelor reprezentate în CGMB vor continua şi joi, „dar în acest moment se cam ştie ce este de făcut”, a mai spus Sorin Oprescu.

El a precizat că toate aceste hotărâri trebuie aprobate de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Primăria Capitalei arată, marţi, într-un comunicat de presă, că toate demersurile tehnice necesare organizarii referendumului au fost făcute deja de primarul general Sorin Oprescu.

2 comentarii

victor 11-05-2011 - 00:30

mai bolsevicule,un singur PRIMAR ,e o normalitate (vezi orasele lumii) sectoarele sint locuri de munca sau ZONE (ex.RADET are directori in fiecare zona ? nu ba paranoia) si n au nevoie de primari si alte interpretari paranoice d ale tele’ …O singura intrebare este euficienta;vreti un singur primar ?DA sau NU ..mai simplu decit un cap in gura” …dar voua bolsevicilor va plac MULTI/ E si AMESTECATE sa fugiti de RASPUNDERE ..sictir MA.

victor 11-05-2011 - 00:32

mai bolsevicule,un singur PRIMAR ,e o normalitate (vezi orasele lumii) sectoarele sint locuri de munca sau ZONE (ex.RADET are directori in fiecare zona ? nu ba paranoia) si n au nevoie de primari si alte interpretari paranoice d ale tele’ …O singura intrebare este Suficienta;vreti un singur primar ?DA sau NU ..mai simplu decit un cap in gura” …dar voua bolsevicilor va plac MULTI/ E si AMESTECATE sa fugiti de RASPUNDERE ..sictir MO

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult