Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cererea de încuviințare a arestării deputatului Titi Holban, respinsă

Cererea de încuviințare a arestării deputatului Titi Holban, respinsă

scris de Z.V.
7 afisari

Plenul Camerei Deputaților a respins miercuri solicitarea ministrului Justiției cu privire la încuviințarea arestării preventive a deputatului Titi Holban (UNPR).

Cererea de încuviințare a arestării deputatului Titi Holban, respinsă

Dintre parlamentarii prezenți, 198 s-au pronunțat împotriva arestării preventive și 96 în favoarea acesteia. Comisia juridică a Camerei Deputaților a respins luni solicitarea ministrului Justiției cu privire la încuviințarea arestării preventive a deputatului Titi Holban (UNPR). Decizia finală a fost luată de plenul Camerei Deputaților prin vot secret cu bile.

Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de deputatul Titi Holban pentru trafic de influență.

Potrivit DNA, în ianuarie, Titi Holban a acceptat promisiunea unui denunțător că în schimbul sumei de 10.000 euro, sumă pe care a primit-o efectiv în două tranșe, va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca aceasta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcție de conducere la una dintre Direcțiile Regionale Antifraudă. Intervenția viza ca societatea administrată de un apropiat al denunțătorului să nu fie sancționată în urma controlului efectuat de această instituție.

8 comentarii

CRISTI 02-07-2014 - 21:39

„Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost „uns” in functia de director CFR Calatori la nivel national. Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice „parghiile trandafirii” de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top. La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care nu a mai organizat o licitatie, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si intabulat. Pe vremea comunistilor, Vasile Secara a fost secretar de partid al complexului CFR Cluj. Dupa anii 90, a devenit pesedist si inginer sef in gara clujeana, apoi sef adjunct de statie si sef de gara. In momentul de fata, la Vasile Secara au ramas neschimbate cel putin doua caracteristici: PSD si sefia. Inainte de Paste, clujeanul a fost numit sef la CFR Calatori in noua structura de conducere a companiei. Cu toate acestea, el a plecat de la conducerea CFR Calatori Cluj in urma unor controale facute de CFR SA si Ministerul Transporturilor. In timpul unuia dintre aceste controale, Vasile Secara s-a imbolnavit brusc si a intrat in concediu medical. Mai amuzant este si ca verificarile respective s-au „imbolnavit”, iar rezultatele lor nu au mai fost date publicitatii.” bravo domnule ministru RUS, psd-ul o interminabila pepiniera penala RUSINE SA VA FIE PE CINE ATI PROMOVAT?

ancuta 02-07-2014 - 21:41

Kkt-ul USDist, incepe sa puta!
Doamne’ ajuta!

digital 02-07-2014 - 21:50

se îmbolnăvi și mătta, de gramatică sau se împiedică de ea!?

TICUTU88 03-07-2014 - 04:12

Mi-e scarab de parlamentarii astia fac zid impotriva justitiei. Si cand ma gandesc ca tot aceeasi indivizi au pus-o de martea neagra si legislatia aferenta de a goli puscariile. Pe cine naiba mai reprezentati, mai jigodiilor?

Antibasistul 03-07-2014 - 04:29

Reprezinta pe scumpul tau T. Basescu si famiglia lui!!!!!

Virgiliu Soare 05-07-2014 - 08:16

Reinstaurarea regimului de spoliere a poporului roman si a bogatiilor tarii, condus de partidul securisto-comunist (actualul PSD) si scursorile satelite (PC, UNPR + UDMR si PPDD in direct) prinde contur. Asta pentru ca romanii inca nu isi inteleg puterea reala in conditiile democratiei. Alegerea noului presedinte in persoana contracandidatului lui V. V. Ponta ar fi o serioasa piedica in calea acestor mafioti. Atunci baricadarea copilareasca in fata jusitiei le-ar cadea din ce in ce mai greu, desi, sa nu uitam, ca sunt foarte vicleni. Stiu sa se eschiveze de la plata fireasca pentru lacomia neinfranata, fardata mereu cu idei si glumite de bune intentii. Sa iesim din case si sa votam un om onest chiar daca aceste animale politice vor face totul ca sa ne impiedice! Puterea e in mainile noastre! Daca le-o cedam si acum tot noi vom continua sa-i platim! Si nu mai avem cu ce!

UnUL 05-07-2014 - 08:20

Aveți perfectă dreptate, domnule Soare. Păcat că avem atât de mulți constipați la minte, care nu înțeleg asta.

Antibasistul 05-07-2014 - 14:06

Tov. Soare baga-ți in spate propaganda mincinoasa basista si dispari!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult