Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda: Antonescu, păpuşa ucigaşă Chucky

Cezar Preda: Antonescu, păpuşa ucigaşă Chucky

scris de A.B.
45 afisari

Deputatul PDL Cezar Preda i-a reproşat lui Crin Antonescu că s-a aliat cu FSN-ul lui Ion Iliescu după același principiu după care păpușa Chucky, protagonista unor filme de groază, a fost inițial bună dar i-a venit pe drum răutatea. La polul opus, Mircea Geonăa declarat că mandatul lui Băsescu se încheie în mod dramatic.

preda

foto: ziarelive.ro

“Apropo de răutatea unui om, dle președinte al Senatului, aș vrea să vă spun că și păpușa Chucky a fost concepută ca fiind o păpușă bună, dar nu a fost bună pentru că răutatea i-a venit pe drum. Din câte am învățat eu, dumneavoastră, dle Antonescu, v-ați aliat acum tocmai cu acea parte a FSN-ului pe care o conducea Ion Iliescu și aici este Sergiu Nicolaescu, este Viorel Hrebenciuc, este Duvăz și cu voia justiției ar fi fost și Adrian Năstase”, i-a transmis Cezar Preda lui Antonescu.

Geoană: Mandatul lui Băsescu se încheie în mod dramatic

Mircea Geoană apreciază că prin suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, mandatul acestuia se va încheia în mod dramatic, iar un motiv ar putea fi şi că alegerile prezidenţiale din 2009 au fost cel puţin neclare. „Cred că lucrurile sunt suficient de clare, s-au spus multe. Întrebarea este: începând cu această seară ce lecţie învăţăm din aceşti ani? Începând din această seară cred că trebuie nu să privim înapoi cu mânie, ci cu amărăciune şi înţelepciune. Din această seară, un nou preşedinte interimar şi peste câteva luni un nou preşedinte al României vor putea să demonstreze că se va putea face mai mult şi mai bine. Vor putea să demonstreze că ţara aceasta poate fi unită şi nu dezbinată”, a declarat Geoană, de la tribuna Parlamentului.El a menţionat că nimeni nu este la putere pentru eternitate şi a făcut un apel către cei aflaţi acum în opoziţie, arătând că trebuie încercat să se dea României predictibilitatea şi credibilitatea reputaţiei interne şi externe. „Din această seară, preşedintele Senatului sunt convins că va da un semnal, ca preşedinte interimar, de calm, de echilibru şi de respectare a tuturor angajamentelor externe ale României”, a spus Geoană pentru Agerpres. El i-a îndemnat pe parlamentari să înveţe din greşelile mandatului lui Traian Băsescu. „Este nevoie de un nou început şi poate că astăzi mandatul s-a încheiat în mod dramatic şi pentru că alegerile din 2009 au fost cel puţin neclare. Şi poate că preşedintele Băsescu astăzi plăteşte şi pentru faptul că a existat atât de multă neclaritate. Din această seară, România îşi găseşte normalitatea”, a conchis Mircea Geoană.

1 comentariu

mircea 07-07-2012 - 08:56

domnule Preda nu te mai da mare espert,ai ajuns mare din gunoi,ai facut o lege 230 ,schioapa,proasta ai mancat banii statului degeaba tu si sotia ta ca mare specialista ANRSC,mai ai trei colegi Gherasim,Canacheu si Udrea cu legea bucurestiului ,o capitala condusa de 15 primari si 266 consilieri,deviza voastra este sa avem si legislatura urmatoare ce face,adica sa agonisim cat mai multa osanza ,ramaii un gunoi bolsevic la fel caPRIGOANA si mentorul vostru BAsecuristu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult