Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda demisioneazǎ din funcțiile PDL

Cezar Preda demisioneazǎ din funcțiile PDL

scris de Laurentiu Banches
81 Afisari

Deputatul PDL Cezar Preda va demisiona din funcţiile de vicepreşedinte la nivel central al PDL şi de preşedinte al organizaţiei Buzău a formaţiunii.

Cezar Preda demisioneazǎ din funcțiile PDL (foto:ghimpele.ro)

Surse democrat-liberale au anunțat, potrivit mediafax, că Cezar Preda va susține miercuri o conferinţă de presă în care îşi va anunţa demisiile şi va prezenta motivele. Prim-vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu, a declarat, miercuri, 5 februarie, că a discutat cu Cezar Preda despre o eventuală demisie a acestuia din funcţiile deţinute în partid, dar că „nu este nimic oficial”.

„Nu e nimic oficial. Am discutat aseară cu Cezar Preda şi a rămas stabilit că vorbim şi astăzi. Probabil va lua decizia finală, însă eu nu am fost înştiinţat şi nu putem spune prea multe în lipsa unei decizii şi a expunerii unor motive”, a declarat Raul Florescu. El a mai spus că o demisie a lui Cezar Preda din funcţiile deţinute în PDL „o pierdere”. „Ar  fi o pierdere pentru judeţul Buzău. De cel puţin un an de zile niciun parlamentar din Buzău nu a ieşit cu o declaraţie, cu o conferinţă de presă. Cezar Preda e singura voce calificată a opoziţiei, şi nu numai. Dânsul este o voce destul de sonoră, destul de acidă când trebuie să fie.  Este o pierdere, în ultima perioadă a fost singura voce care a făcut opoziţie”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Buzău.

2 comentarii

vivi 06-02-2014 - 11:01

si cand te gandesti ca tot ce fac „ei” („… sa facem totul…”)este pentru binele tarii si poporului ei.

pathfinder 06-02-2014 - 11:11

?!?
!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS