Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda demisioneazǎ din funcțiile PDL

Cezar Preda demisioneazǎ din funcțiile PDL

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Deputatul PDL Cezar Preda va demisiona din funcţiile de vicepreşedinte la nivel central al PDL şi de preşedinte al organizaţiei Buzău a formaţiunii.

Cezar Preda demisioneazǎ din funcțiile PDL (foto:ghimpele.ro)

Surse democrat-liberale au anunțat, potrivit mediafax, că Cezar Preda va susține miercuri o conferinţă de presă în care îşi va anunţa demisiile şi va prezenta motivele. Prim-vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu, a declarat, miercuri, 5 februarie, că a discutat cu Cezar Preda despre o eventuală demisie a acestuia din funcţiile deţinute în partid, dar că „nu este nimic oficial”.

„Nu e nimic oficial. Am discutat aseară cu Cezar Preda şi a rămas stabilit că vorbim şi astăzi. Probabil va lua decizia finală, însă eu nu am fost înştiinţat şi nu putem spune prea multe în lipsa unei decizii şi a expunerii unor motive”, a declarat Raul Florescu. El a mai spus că o demisie a lui Cezar Preda din funcţiile deţinute în PDL „o pierdere”. „Ar  fi o pierdere pentru judeţul Buzău. De cel puţin un an de zile niciun parlamentar din Buzău nu a ieşit cu o declaraţie, cu o conferinţă de presă. Cezar Preda e singura voce calificată a opoziţiei, şi nu numai. Dânsul este o voce destul de sonoră, destul de acidă când trebuie să fie.  Este o pierdere, în ultima perioadă a fost singura voce care a făcut opoziţie”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Buzău.

2 comentarii

vivi 06-02-2014 - 11:01

si cand te gandesti ca tot ce fac „ei” („… sa facem totul…”)este pentru binele tarii si poporului ei.

pathfinder 06-02-2014 - 11:11

?!?
!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult