Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda: Nu sunt nici prost, nici hoţ. Antonescu să-şi ceară scuze

Cezar Preda: Nu sunt nici prost, nici hoţ. Antonescu să-şi ceară scuze

scris de A.B.
5 afisari

Cezar Preda aşteaptă ca liderul PNL, Crin Antonescu, să-şi ceară scuze public pentru afirmaţiile conform cărora toţi din PDL ar fi hoţi, proşti, iar partidul ar trebui desfiinţat. 

preda„La ultimele întâlniri electorale, exaltat cred, poate trezit din somn prea repede, a jignit oameni şi nimănui într-o ţară democratică nu îi este permis să facă acest lucru. Domnul Antonescu a afirmat că toţi din PDL sunt hoţi, proşti, iar partidul trebuie desfiinţat. Îi atrag atenţia că nu un partid fură, ci oameni cu nume şi prenume, nu sunt proşti în partide, ci sunt oameni mai deştepţi, dar care nu au avut şansa să fie preşedinţi de partid. Îl dezonorează atitudinea, mă simt jignit. Să-şi ceară scuze, eu nu sunt prost, n-am furat, nu sunt un om care să suporte de la alt coleg de politică asemenea invective, oricât de rea ar fi campania electorală”, a declarat Cezar Preda. El s-a referit şi la organizarea alegerilor înainte de termen: „Pentru Ion Iliescu, Hrebenciuc, Victor Ponta, Constituţia e un lucru neimportant, dar pentru ceilalţi români şi pentru mine Constituţia e cartea de căpătâi a democraţiei. Alegerile generale au loc fie la termen, fie prin anticipate, cu o condiţie, să dorească anticipatele şeful statului”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că membrii PDL care ocupă funcţii publice vor fi schimbaţi cât de repede se poate, deoarece „sunt incompetenţi” şi „fură”, însă nu a exclus o colaborare viitoare cu PDL sau UDMR. „Vom face schimbări cât se poate de repede. Peste o oră. Politica USL nu poate fi aplicată cu oamenii PDL pentru că noi nu vrem să furăm şi PDL-iştii fură, pentru că noi nu vrem să minţim şi PDL-iştii mint, pentru că PDL-iştii sunt incompetenţi şi noi nu suntem”, a spus Crin Antonescu.

4 comentarii

geek-a-contra 03-06-2012 - 20:34

hot, pina la dovada contrarie, probabil ca nu e…..

DXN 03-06-2012 - 21:20

Domnu’ Preda, ALOO,
Va adresez respectuos rugamintea sa aveti mare grija cum vorbiti cu DOMNUL PRESEDINTE ANTONESCU care va scoate tara noastra draga din rahat ca sa nu zic Kkt!

Mache 04-06-2012 - 01:56

Ce pacat ca dupa ce o va scoate se va trezi 😉 🙂 🙂

mircea 04-06-2012 - 13:04

legea pe care ai mosito tu este inepta legea 230/2007,unde se regaseste criteriile de performanta,unde se regaseste deosebirea dintre asociatie si cladire,ce asiguri ,ce reabilitezi,asociatia ,cladirea sau unitatea locativa,se vede ca esti la prima generatie in palton si te dai mare micutule

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult