Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda: Opriţi-l pe Ponta până nu e prea târziu!

Cezar Preda: Opriţi-l pe Ponta până nu e prea târziu!

scris de A.B.
5 afisari

Cezar Preda consideră că premierul este iresponsabil motiv pentru care, liderul PDL, a făcut apel la oamenii din jurul lui Ponta să-l oprească, pentru că altfel România se va face de râsul lumii.

preda

foto: zf.ro

„Singurul lucru pe care l-a învăţat bine cârlanul Ponta de la domnii Iliescu şi Năstase a fost acela de a confisca statul de drept. Ce nu este al lui îşi ia singur, contrar tuturor normelor şi legilor care funcţionează în România. Îl calific pe Ponta ca fiind un iresponsabil. Fac apel la oamenii din PSD care sunt responsabili să-l oprească. Acest iresponsabil pleacă dimineaţa cu avionul la Consiliul European contrar deciziei Curţii Constituţionale, după ce confiscă Monitorul Oficial din dreptul Parlamentului cum e de sute de ani, şi se duce acolo fără niciun drept doar cu dorinţa domniei sale. Consider că aceste acţiuni ale premierului şi ale altor lideri iresponsabili din PSD invită românii la anarhie, la nerespectarea legilor statului”, a declarat Preda pentru România TV. De asemenea, liderul PDL a spus că dacă un for decizional lua o decizie care îi convenea lui Victor Ponta acesta declara că instituţia respectivă este independentă, dar acum îşi ia jucăria şi pleacă la Bruxelles. „Opriţi-l pe Ponta până nu e prea târziu pentru români. Sunt oameni raţionali în PSD care să-i spună că a luat-o razna. Dacă-l vor opri va fi bine pentru ţară, dacă nu, ne vom face de râsul lumii”, a spus Preda. Liderul democrat-liberal a adăugat că PDL va solicita un protest ferm din partea Grupului Popular European, ca reacţie la participarea lui Victor Ponta la întrunirea de la Bruxelles.

„E inadmisibil ca un om să fugă din ţară cu instituţiile în geantă şi cu dorinţa singulară de a se reprezenta. Nu s-a mai făcut un asemenea pas iresponsabil. Dacă Ponta vrea Calea Victoriei dă ordonanţă de urgenţă şi o ia la Guvern, dacă doreşte să ia Palatul Cotroceni la Guvern dă ordonanţă şi-l trece la Guvern. E incredibil că un astfel de om a ajuns premier al României”, a spus Cezar Preda. De asemenea, el a mai spus că activitatea Guvernului de la instalatre poate fi clasificată astfel: „scandal 75 la sută, punerea oamenilor în funcţii 25 la sută şi guvernare 0 la sută”. „N-a guvernat absolut deloc pentru români. N-au făcut nimic decât scandal”, a afirmat Preda. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că este pentru prima dată după revoluţie când un premier îşi asumă atribuţii ale preşedintelui fără a avea mandat, el precizând că România este reprezentată nelegitim la Consiliul European. Curtea Constituţională a decis, miercuri, cu majoritate de voturi, că preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului, această atribuţie putând fi delegată de către acesta, în mod expres, prim-ministrului. După decizia de miercuri a Curţii Constituţionale, premierul Victor Ponta a declarat că va merge, „evident”, la Bruxelles, la Consiliul European. Joi, premierul Victor Ponta a afirmat că a discutat, miercuri seară şi joi dimineaţă cu preşedintele Traian Băsescu despre participarea la CE şi că „rămăsese” să aibă o întâlnire cu şeful statului chiar la Bruxelles, adăugând că va încerca pe cale instituţională să rezolve conflictul.

4 comentarii

urbos 28-06-2012 - 19:31

Trage-ti un glont in cap frizerule.
Toti sa va aliniati la sant si sa va omorati, putori basiste!

digital 28-06-2012 - 21:14

adresează-te în congresul pedelic,mă,acolo sigur o să auzi ecoul bășinilor ce le avortezi pe ghură!
pe vremea când afacerile îți mergeau strună tăceai ca porkul,iar acu ai devenit brusc vocal?!
vocalist sau oral,la ghunoieri tot una e traducerea:din centuriști v-ați născut,khooorveeethuri veți rămâne!
hahaha!

Ghita Bizonu' 28-06-2012 - 22:58

Ultimele 2 zile echivaleaza cu o lovitura de stat. De catifea muiata in miere dar o lovitura de stat!
CRR a adaugat la constitutie modifcand-o ! Aveti aici 3 plaggini de plcoits si citate din constitutie:
http://vremea.forumgratuit.ro/t385-sunt-in-dezacord-cu-curtea-anticonstitutionala

mircea 29-06-2012 - 10:52

Bai tovarase ai uitat cand icarcai sa ne indoctrinezi ci invataminte de partid BOLSEVICULE,care este opera ta legea 260 ,o copie infantila ,incompleta,schioapa din legea 114, si asta facuta de BOZA,ca tu nu stii nici sa citesti,si sa scrii,taranoiule,mare suporter al Tov BASECURISTU

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult