Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda: Ponta, măscărici şi ţaţă

Cezar Preda: Ponta, măscărici şi ţaţă

scris de M.A.
6 afisari

Victor Ponta apare prea mult la televizor şi se comportă ca o ţaţă, declară deputatul PDL Cezar Preda, care insinuează că premierul este măscărici.

Cezar Preda

Cezar Preda (foto: stirileprotv.ro)

„România a nu a avut, de 22 de ani, niciun prim-ministru măscărici. Au fost unii mai buni, au fost unii mai slabi, dar s-au prezentat cu declaraţii clare pentru ţară. Nu aştept de la domnul Ponta să ajungă la faza în care să facă o declaraţie clară, astfel încât românii să ştie ce îi aşteaptă”, a spus Cezar Preda, citat de Mediafax.

El a arătat că Victor Ponta nu face decât să apară pe televiziuni „şi să se comporte tot timpul ca o ţaţă„.

Cezar Preda l-a criticat pe Victor Ponta pentru afirmaţiile pe tema POSDRU. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, că foştii miniştri ai Muncii Ioan Botiş, Sebastian Lăzăroiu şi Sulfina Barbu au dat cea mai mare gaură bugetului României pe care a identificat-o până în prezent.

4 comentarii

ein deutscher 22-05-2012 - 13:01

Domnu’ Preda, n-om fi avut noi premier mascarici, dar nici presedinte idiot n-am avut

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-05-2012 - 14:58

Detinator de TUPEU fara Limite acest cezarpreda confunda intentionat un pmcaboc, un dezastru si o catastrofa pentru ROMANIA , cu un tanar si capabil PRIM MINISTRU cum este domnul PONTA ! Problema pedelacaca este ca NU mai TINE cu un PROCUROR , pur si simplu : NU mai TINE!

pensionara 23-05-2012 - 04:33

Parpanghele, cu ce ti-a dovedit Ponta ca este capabil de garantezi pentru el ata de inversunat? PMBoc a facut ceva pentru tara asta intr-o perioada grea, dar Ponta n-a dovedit decat gargara si gogosi, autocontraziceri si necunoastere. Atat.

digital 23-05-2012 - 09:48

vezi că ți-a căzut proteza-n canal!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult