Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda: Prigoană nu trebuie să plece din PDL

Cezar Preda: Prigoană nu trebuie să plece din PDL

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Cezar Preda consideră că Silviu Prigoană trebuie să meargă în alegeri alături de Partidul Democrat, altfel, PDL va pierde primele două locuri din cursa electorală.

Cezar Preda

Cezar Preda (foto: stirileprotv.ro)

Deputatul PDL Cezar Preda Silviu Prigoană trebuie să rămână în interiorul PDL. Şi asta pentru că, susţine Preda, Prigoană poate obţine 20 % din voturile bucureştenilor şi că dacă ar pleca la alt partid atunci PDL ar ieşi pe locul trei sau patru în cursa electorală pentru Capitală.

„Dacă Silviu Prigoană nu rămâne în interiorul PDL, candidat sau nu, PDL va ieşi pe locul trei sau patru la alegerile pentru Bucureşti. Dacă Silviu Prigoană va intra în competiţia electorală şi va candida din partea unui alt partid sau a unei alianţe politice, atunci PDL va ieşi pe locul trei sau patru la Bucureşti”, a explicat, pentru Mediafax, Cezar Preda. El a subliniat, făcând referire la spusele lui Prigoană, că un oraş de talia Bucureştilor nu e format numai din intelectuali sau numai din oameni simpli, el este un amestec.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, nemulţumit fiind că „greii partidului” Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră „suficient de intelectual” ca să reprezinte partidul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult