Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda: Ungureanu e responsabil de ce se întâmplă în PDL

Cezar Preda: Ungureanu e responsabil de ce se întâmplă în PDL

scris de A.B.
12 afisari

Liderul PDL Cezar Preda este de părere că responsabilă pentru situaţia din partid nu este doar conducerea PDL, ci şi premierul Ungureanu care a contribuit la reacţiile din ultimele zile.

cezar preda Premierul Mihai Răzvan Ungureanu este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în PDL, a declarat, Cezar Preda, într-un interviu acordat agenţiei Mediafax.

 Preda susţine că informaţia privind ieşirea premierului din şedinţa de luni a coaliţiei a fost lansată chiar de acesta în spaţiul public, ceea ce a determinat reacţii în partid, mai ales la nivel local.

 „Eu îl fac şi pe domnia sa (premierul Ungureanu – n.r.) responsabil la ceea ce se întâmplă în PDL în ultimele două zile. Şi aici este vorba de o maturitate politică de care nu ai voie să nu dai dovadă, nu ai voie să te aşezi pe o funcţie. O asemenea atitudine, o asemenea reacţie a condus în spaţiul pedelist românesc, mai ales în zona celor 1.160 de primari, un cataclism”, a afirmat Cezar Preda.

 El a ţinut să precizeze că nu i-a reproşat nimic lui Mihai Răzvan Ungureanu şi nu are ce să-i reporşeze, subliniind că este un om care urmăreşte ca şi independent două, trei deziderate majore de echilibru macroeconomic.

 “Vinovat este şeful meu de partid, care n-a ştiut în momentul când a capacitat personal să conducă România, nu a pus la punct anumite chestiuni pentru care el ca şef de partid le avea în mintea lui, în buzunarele lui obligatorii de făcut ca paşi pentru ca partidul meu să conteze în alegerile din 10 iunie şi din noiembrie”, a încheiat Cezar Preda.

1 comentariu

Cticu 29-03-2012 - 10:04

Ce limbă vorbește gunoierul ăsta din Buzău? Că nu înțeleg nimic (responsabil la ceea ce…; o asemenea reacţie a condus…un cataclism; urmăreşte ca şi independent; a capacitat personal să conducă România; chestiuni pentru care el ca şef de partid le avea în mintea lui, în buzunarele lui obligatorii de făcut ca paşi pentru ca partidul meu).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult