Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda vrea moţiune de cenzură

Cezar Preda vrea moţiune de cenzură

scris de M.A.
2 afisari

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură.

Cezar Preda

Cezar Preda (foto: stirileprotv.ro)

El acuză „intervenţia brutală în justiţie” a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

„Având în vedere intervenţia brutală în justiţia română a guvernării Ponta-Antonescu, prin apărarea puşcăriabililor şi prin introducerea în Executivul României a oamenilor cu grave probleme de imagine şi de probitate morală, PDL trebuie să introducă imediat moţiune de cenzură. Aceasta trebuie introdusă în Parlament la începutul lunii iunie şi românii să primească răspuns de la Guvern de ce ne întoarcem înapoi la pedeserismul din anii 2000″, a spus Cezar Preda, preşedinte al organizaţiei Buzău a PDL, citat de Mediafax.

Întrebat la ce se referă când acuză intervenţia brutală a guvernării în justiţie, Cezar Preda a precizat că are în vedere ce s-a întâmplat la Inspectoratul de Stat în Construcţii, la subiectul numirii lui Şerban Nicolae, fost senator PSD, ca secretar de stat în Ministerul de Interne, dar şi la faptul există „oameni din Guvern care sunt datori la oameni de afaceri”, el dându-l ca exemplu de Daniel Constantin.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Traian Igaş a declarat, sâmbătă, că Guvernul Ponta „s-a remarcat printr-o răutate nemaiîntâlinită” şi este obligaţia opoziţiei actuale de a-l sancţiona printr-o moţiune, prin care să scoată în evidenţă faptul că majoritatea promisiounilor nu au fost respectate.

7 comentarii

digital 26-05-2012 - 20:40

ți s-au oprit mă,robineții de aprovizionare?!
când erai la putere nu erai așa vocal!
oral,am vrut a zice!

ANCUTA 26-05-2012 - 22:09

Doamne, cat de incult esti!

ANCUTA 26-05-2012 - 22:29

Din alertele create cred ca pot sa pun ceva la dispozitie pentru Carpathian.
Ciu huhu, urmezi.

Ciu Huhu 26-05-2012 - 22:33

Curind veti fi inchisi, la puscarie, hotilor pedelidisti basisti, in frunte cu seful vostru Basescu!!!!!!!!! Ati jefuit si saracit tara!!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-05-2012 - 07:49

…allahmicu, momentan nu esti in …spherra mea de interes, (relativ) dar mai lassa batista pe tzambal, asa in surdina!Tomi ,cand ajunge pe aeroport, va fi primit de COMISIA de Receptii si primiri, in frunte cu dl . a -Ca-caTZAVENCIU, (allias Evanescentu Bibicu Protida )subscremuth in urboase dar Sobru cum il cunoaste tot BlocG ull,) iar tu CIU HUhu-tzule prezinti un …Laudatio in Lba. ROMANA si EBRAICA.In legatura cu mine , …deocamdata Creola din dotare nicea manele nu accepta de la voi! (E leacca ,suparata , am neglijat-o in ultima perioada , citindu-va materialele bibliografice ). Hay .pa si atentie la traversari!

lica 26-05-2012 - 21:14

URA VREA SA VINA DIN NOU SI SA TAIE SALARIILE SI PENSIILE ROMANILOR CA SA AIBA CLANUL LUI BASESCU DE FURAT CA SARACESC SI NU AU CHEF DE MUNCA. CONCEDIILE FARA PLATA SE VOR DA LA TOTI ROMANII CA SA AIBA TIMP DE VOTARE , IAR PENTRU CA SA FIE DIMINUAT NUMARUL PENSIONARILOR CUM S-A TRADAT MINISTRUL VALERIAN VREME DIN INDICATIILE LUI BASESCU , DE A SE DIMINUA NUMARUL PENSIONARILOR CU 3,5 MILIOANE IN 4 ANI , S-A MARIT SINGURUL AJUTOR IN VREME DE CRIZA SI ACELA ESTE DE INMORMINTARE DE LA 1.900 DE LEI LA 2.100 DE LEI.
SA TRAITI BINE !! SI SA VOTATI CU PDL PINA CE MOARTEA VA VA DESPARTI.

GETA 26-05-2012 - 22:13

VA AJUNGE FRATILOR !!! lasati guvernul PONTA sa-si faca treaba, stiti cu ce m-am ales de pe perioada guvernarii PDL???sunt in somera de ani de zile..sotului i-a diminuat pensia militara..nimeni in afara de sotiile cadrelor militare nu stiu..cum ne-am crescut mai mult singure copii…deorece activitatile ,misiunile lor erau de asa natura ca nu puteau fi alaturi…si v-ati gandit bine domniile dvs ca au niste ”pensii nesimtite”..si ati luat masuri…adica un subofiter sau un maistru are o pensie mai mare la ora actuala ca a unui colonel…in nici o tara din lume nu au fost injosite cadrele militare …in acest mod…am lucrat ca salariat civil in armata …s-a desfiintat unitatea ..unde am lucrat,de atunci f.greu de gasit un loc de munca,respect maistri militari si subofiterii..nu am nimic imporiva dar voi ati starnit ura intre cadrele…reducandu-le in mod fraudulos pensiile,.as vrea sa sterg cu buretele aceasta perioada „”basista””care numai rau ne-a facut …dar sper sa-l sterga istoria..sunt ferm convinsa ca baietii acestia vor face treaba buna..sunt tineri si au un potential bun..Aveti rabdare..caci noi am avut prea multa rabdare cu voi ajunge.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult