Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Chiar şi Ponta a lipsit de la întâlnirea cu Antonescu

Chiar şi Ponta a lipsit de la întâlnirea cu Antonescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Iniţiativa liderului liberal Crin Antonescu de a realiza un dialog putere-opoziţie a eşuat. Pentru simplul motiv că la întâlnirea de luni a venit reprezentantul preşedintelui PSD Victor Ponta, în persoana lui Liviu Dragnea, şi liderul PC Daniel Constantin. Astfel, ceea ce s-a dorit a fi un “dialog real între putere şi opoziţie a fost doar o promisiune reciprocă între PSD şi PNL de a nu se mai ataca reciproc.

Antonescu a ţinut să-i asigure pe social-democraţi că nu are nici o intenţie de a reface Alianţa cu PDL. “Poziţia mea şi a PNL de ani de zile este foarte bine cunoscută: niciun fel de discuţii despre refacerea alianţei DA, niciun fel de discuţie despre complicitatea noastră cu actualul Guvern sau cu actualul mod de a se purta al PDL”, a spus şeful liberalilor.

Domnul Antonescu a spus că (..) nu e vorba de dragoste sau nostalgie între PDL şi PNL şi că nu intenţionează să facă o alianţă cu PDL. Eu am luat act de declaraţiile dumnealui şi le cred”, a arătat la rândul său pesedistul Liviu Dragnea, adăugând: “O funcţionare coerentă înseamnă – şi asta am conevenit – ca la întâlnirile pe care le vom organiza în perioada următoare să luăm decizii pe care să le respectăm şi să nu le combatem fiecare, separat, în declaraţii publice”.

De ce s-a supărat şeful PSD

Social-democraţii i-au reproşat lui Crin Antonescu declaraţiile făcute în ultima vreme la adresa lui Victor Ponta, dar şi a PSD, au precizat surse din interiorul pesediştilor, citate de Mediafax. Conform acestora, pesediştii i-au dat un ultimatum lui Antonescu, ameninţând cu întreruperea colaborării dintre PSD şi PNL, ca partide de opoziţie, dacă liberalul va continua să mai facă astfel de declaraţii.

I s-au reproşat lui Antonescu declaraţiile din ultima vreme împotriva PSD. I s-a spus că, dacă va continua, gata, nu mai avem ce discuta! Nu poţi să te întâlneşti cu cineva, să stabileşti ce şi cum să faci şi apoi, la televizor, te face ‘Comunistule’, ‘Impertinentule’”, au declarat sursele citate.

Chiar înaintea întâlnirii programate, Crin Antonescu a declarat: “Nu am răspuns unor atacuri stupide ale domnului Victor Ponta, ale domnului Mircea Marian şi ale altor personalităţi copleşitoare, cum că eu aş fi prieten cu mogulii, cum că aş da declaraţii care să fie pe placul mogulilor. Observ nişte complexe la domnul Ponta. Îl înţeleg în plan uman, e mult stres, dar trebuie să le consume în intimitate, dacă vrea să fie lider adevărat”.

0 comentariu

Bah NELLU & Co 30-03-2010 - 08:48

Ala nu face el, ci LASA SA SE FACA porcariile, el este brain-ul 🙂

Eh asa o fi si „Ziua Maniei” la 1 mai prin Europa de vest cand sparg tampitii vitrinele pe la magazine si dau foc la masini pe strada.
Dar n-a venit nimeni (ca voi aici cu sugestia anti-Putin) sa lanseze shoparla ca asta-i CONTRA A TOT CE INSEAMNA Europa. Orice bashinutza de hooliganism giudeo-baptist este imediat interpretat ca fiind o miscare sociala de maaare amploare, poate-poate scartzaie ceva la scaunul lui PUTIN 🙂
Acum vin cretinii de serviciu ALAMAR & Co :-))))))

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult