Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Chifu anunţă pe Facebook că a fost numit consilier prezidenţial în fruntea unui departament care nu există la Cotroceni

Chifu anunţă pe Facebook că a fost numit consilier prezidenţial în fruntea unui departament care nu există la Cotroceni

scris de D.S.S.
7 afisari

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat miercuri, 12 octombrie a.c., Decretul pentru numirea domnului Iulian Chifu în funcţia de consilier prezidenţial, în cadrul Administraţiei Prezidenţiale”, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei primit la redacţie. În comunicat nu se specifică ce departament din Administraţia Prezidenţială va coordona Chifu.

Basescu are un nou consilier prezidential: Iulian Chifu

Singurele posturi vacante de consilier prezidenţial la Palatul Cotroceni sunt cele de la Departamentul de Planificare şi Analiză Politică şi Departamentul Afaceri Europene.

Cu toate acestea, Chifu, într-o postare pe contul său de Facebook, anunţă că, Preşedintele României, Domnul Traian Băsescu, mi-a oferit poziţia de consilier prezidenţial pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă. Am decis să accept această ofertă„.

Există o singură problemă. Acest departament nu există la Cotroceni. În cel mai bun caz, preşedintele trebuie să-şi modifice organigrama, să unească cele două departamente unde sunt vacante posturile de consilier prezidenţial şi să înfiinţeze noul departament anunţat de Chifu pe Facebook.

Potrivit unui CV publicat online, Chifu este conferenţiar universitar doctor la Departamentul de Relaţii Internaţionale al SNSPA şi cadru didactic asociat. De asemenea, Chifu este cercetător specializat în Analiză de Conflict şi Relaţii Internaţionale, ziarist şi publicist.

2 comentarii

Europeanuul 14-10-2011 - 00:04

Actualmente sfera economica a Romaniei este cam subtirica, iar puterea ei gravitationala este slabuta. Atita timp cit Romania promoveaza politica fortei ieftine de munca (in detrimentul ridicarii nivelului de calificare) Romania nu poate deveni un magnet, un centru de gravitatie, o stea stralucitoare.

Resursele umane pleaca, iar pe an ce trece scade si puterea de mobilizare.

http://rpi.edu/research/index.html

http://www.youtube.com/watch?v=3IeBI3OgAoM

http://www.youtube.com/watch?v=PMsUgtgSNTY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HS0H9Xp7Jkc&feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=syTWtMOEVRo&feature=related

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult