Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Chirtoaca l-a “mandatat” pe Basescu sa reprezinte R.Moldova pana la integrare

Chirtoaca l-a “mandatat” pe Basescu sa reprezinte R.Moldova pana la integrare

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, i-a oferit lui Traian Basescu un mandat de reprezentare “pana la aderarea definitiva a R. Moldova la Uniunea Europeana”, transmite unimedia.md. 

„Sper ca aveti mandat de la Presedintie ca sa imi dati acest mandat”, a replicat Basescu zambind. „Noi avem un singur obiectiv – R. Moldova sa devina membra a UE. E greu, deoarece tara a ramas in urma la mai multe capitole. Propunem sa semnam un parteneriat, ca sa ne impartasim experienta noastra. Am inaintat acest acord la Presedintie si la Guvern si sper sa il semnam in cel mai scurt timp”, a mai adaugat Basescu.Primarul Chirtoaca i-a oferit lui Basescu un volum al regretatului cuplu Ion si Doina Aldea Teodorovici. „Intr-un volum atat de mic, mi-ati dat atat de mult din sufletul R. Moldova”, a exclamat Basescu. „Evenimentele din aprilie 2009 de la Chisinau au deschis posibilitatea unei guvernari democratice. Relatiile cu R. Moldova sunt mai bune sau mai rele, dar relatia de suflet nu se schimba. Romanii stiu ca dincolo de Prut sunt fratii lor!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult