Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Chiuariu la MAI, Stroe la Transporturi? Zvonuri PNL

Chiuariu la MAI, Stroe la Transporturi? Zvonuri PNL

scris de L.M.
4 afisari

Tudor Chiuariu la MAI şi Radu Stroe la Transporturi? Zvonurile din PNL vorbesc şi despre Cristian David sau George Scutaru, la MAI.

Chiuariu la MAI, Stroe la Transporturi? Zvonuri PNL

Tudor Chiuariu la MAI şi Radu Stroe la Transporturi? Zvonurile din PNL vorbesc şi despre Cristian David sau George Scutaru, la MAI.

Unul dintre scenariile vehiculate în PNL în urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi vizează preluarea portofoliului Transporturilor de către actualul ministru de Interne, Radu Stroe, urmând ca locul său la Interne să fie preluat de Tudor Chiuariu, Cristian David sau George Scutaru.

Surse din PNL au precizat, miercuri, pentru Mediafax, că în partid sunt în lucru mai multe scenarii în ceea ce priveşte situaţia creată de necesitatea avansării unei noi nominalizări pentru Ministerul Transporturilor, în urma retragerii lui Ovidiu Silaghi.

Unul dintre scenarii vizează o rocadă, în sensul că ministrul Internelor, Radu Stroe, ar urma să preia portofoliul Transporturilor, iar locul său de la Interne să fie ocupat fie de Tudor Chiuariu, fie de Cristian David, fie de George Scutaru.

Potrivit surselor citate, există liberali care şi-ar dori ca Ministerul Transporturilor să fie preluat de către actualul ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, şi acest scenariu având deci la bază o rocadă a miniştrilor PNL pe ministerele deţinute de liberali. Sursele menţionate au precizat că în PNL există o competiţie pentru funcţia de ministru al Transporturilor, întrucât mulţi liberali îşi doresc această demnitate. Potrivit aceloraşi surse, PNL se află în acest moment în faza de strângere de propuneri pentru portofoliul Transporturilor.

2 comentarii

UnUL 22-08-2013 - 07:50

Alt penal de-al lui Fenechiu, și antieuropean convins. Cred că va „ajuta” enorm la MCV!

GRIGORE 22-08-2013 - 10:53

Smecherii de la transporturi, tun dupa tun ?
Apogeul ineficienței manageriale privind transportul feroviar de călători a fost atins în timpul Ministrului Transportului-penalul, Relu Fenechiu, care a pus în fruntea SNTFC „CFR Călători” SA pe, obscurul, Valentin Dorobanțu ca Manager Privat care nu înțelege că trenurile de călători ale CFR Călători nu sunt o pierdere și pe care le anulează nejustificat și spunem nejustificat pentru că managerii de la operatorii privati le consideră rentabile .
Dorobantule , esti „liber” sa pleci , ne-ai demonstrat tot ce poti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult