Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cina de taină. Traian Băsescu, la o bere cu Elena Udrea

Cina de taină. Traian Băsescu, la o bere cu Elena Udrea

scris de A.B.
15 afisari

Președintele Traian Băsescu și Elena Udrea s-au afișat braț la braț, într-o berărie din Capitală, la scurt timp după lansarea campaniei electorale a șefei PMP. La cina de taină a luat parte și fostul premier Emil Boc.

Traian Băsescu, la o bere cu Elena Udrea.

Traian Băsescu, la o bere cu Elena Udrea.

Președintele a stat la masă chiar lângă Elena Udrea. Masa, tipică berăriilor germane, la care au luat loc mai mulți membri ai PMP, nu a fost organizată separat, ci chiar în mijlocul localului, printre alți oameni.

base udrea si cu bocElena Udrea a evitat modelul evenimentului festiv pentru a marca lansarea candidaturii şi a preferat un marş care s-a transformat într-un protest antiguvernamental, încheiat chiar în Piaţa Victoriei, în faţa clădirii Guvernului. De altfel, aproape tot discursul electoral al Elenei Udrea a fost presărat cu atacuri la adresa lui Victor Ponta. Băsescu nu a fost prezent la eveniment, dar săptămâna trecută și-a dat semnătura de susținere a candidatului PMP pentru prezidențiale.

Președintele a stat aproximativ o oră la berărie și la plecare a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, care voiau să știe, de pildă, dacă va numi un nou șef al SIE până la încheierea mandatului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult