Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cine a rupt dreapta?  Bǎsescu dǎ vina pe Blaga și Antonescu

Cine a rupt dreapta?  Bǎsescu dǎ vina pe Blaga și Antonescu

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Traian Bǎsescu este de pǎrere cǎ fuziunea PDL-PNL a realizatǎ de Blaga și Antonescu este cauza principalǎ care a dus la reperea mișcǎrii de dreapta.

Cine a rupt dreapta?  Bǎsescu dǎ vina pe Blaga și Antonescu (foto:noiprieteni.ro)

Cine a rupt dreapta?  Bǎsescu dǎ vina pe Blaga și Antonescu (foto:noiprieteni.ro)

Președintele Traian Bǎsescu s-a aflat sȃmbǎtǎ, 13 septembrie, la o reuniune PMP, unde a afirmat cǎ îi consideră mincinoşi pe politicienii şi ziariştii care spun că el şi Elena Udrea au rupt dreapta, adǎugȃnd cǎ „dreapta a fost distrusă de fuziunea PDL cu liberalii”, a susţinut Băsescu. ”Să te pupi cu cei care te-au azvârlit de la guvernare peste noapte, cu cei care au făcut suspendarea în 2007, care au făcut suspendarea în 2012, cu cei care până în ianuarie vorbeau de regimul Băsescu şi Boc ca fiind nenorocirea României (…) Pe mine nu mă interesează ce au făcut ei, dar să nu reproşeze nimeni PMP că a rupt dreapta, când tocmai cei care s-au rupt de dreapta este acest hibrid ACL, cărora, spre deosebire de PSD, le doresc succes în alegeri (…), dar n-am nicio remuşcare cu privire la ruperea dreptei. Ruperea dreptei au făcut-o Blaga şi Antonescu” a adǎugat Bǎsescu.

Traian Bǎsescu s-a arǎtat foarte nemulțumit de faptul cǎ PDL-ul, partidul „care a dat de trei ori primarul general al Capitalei, care a dat de două ori preşdintele ţării”, nu are candidat la alegerile prezidenţiale”, fiind ca „o mâţă fără coadă”. Președintele a atras și atenția asupra faptului cǎ liberalii au o istorie de 149 de ani marcată de mai puţine succese decât istoria de 20 de ani a PDL, potrivit mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult