Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cine este noul prefect al județului Dâmbovița

Cine este noul prefect al județului Dâmbovița

scris de C.P.
1 afisari

Noul prefect al județului Dâmbovița este Ioan Marinescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi vicepreşedinte al organizaţiei locale a PSD. 

Noul prefect al județului Dâmbovița.

Noul prefect al județului Dâmbovița.

Victor Sanda a fost eliberat de Guvern din postul de prefect, pe care îl ocupa din 2012. Schimbarea a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului, iar hotărârea de guvern a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Presa locală l-a citat pe deputatul PSD de Dâmboviţa, Radu Popa, spunând că el nu a simţit nicio dificultate prin prezenţa lui Sanda în funcţia de prefect şi că „nu mi-am dat seama că prezenţa lui Victor Sanda era un impediment pentru victorie” în alegerile prezidenţiale, dar că se aşteaptă ca schimbarea să înlăture „toate obstacolele” pentru ca organizaţia PSD Dâmboviţa să îşi atingă targetul la care s-a angajat faţă de conducerea partidului şi să obţină 150.000 voturi.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, în judeţul Dâmboviţa, Victor Ponta a obţinut 123.856 voturi (52,5%), iar Klaus Iohannis a obţinut 56.067 voturi (23,7%).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult