Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cine sunt cei trei social-democraţi care şi-au dat demisia

Cine sunt cei trei social-democraţi care şi-au dat demisia

scris de Misu Andrei
71 afisari

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit maţi seară la sediul central al partidului pentru a discuta despre urmările rezultatului dezastruos obţinut de social-democraţi la alegerile prezidenţiale.   Preşedintele PSD Maramureş Gabriel Zetea, baronul PSD Vrancea Marian Oprişan şi deputatul de Braşov Roxana Mânzatu şi-au dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii, potrivit surselor „Adevărul”.  

PSD stă pe un butoi de pulbere  în condiţiile în care mai mulţi lideri din partid aşteaptă ca Viorica Dăncilă să-şi anunţe demisia de la şefia partidului, iar alţi social-democraţi aflaţi în conducerea partidului să anunţe că fac un pas în spate. MIhai Fifor a anunţat pe Facebook faptul că îşi dă demisia, dar a revenit asupra mesajului postat.

Gabriela Firea a ieșit din sală plângând, în urma unei dispute cu Marian Oprișan, potrivit informațiilor Digi24. Radu Moldovan și Dragoș Benea au cerut ca întreaga conducere a partidului să demisioneze. Pe de altă parte, Codrin Ștefănescu nu a fost lăsat să participe la ședință, pentru că funcția de secretar general adjunct nu e asimilata cu o poziție în CEx.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult