Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cine vine în locul lui Ștefănel la șefia Primăriei Capitalei

Cine vine în locul lui Ștefănel la șefia Primăriei Capitalei

scris de P.C.R.
5 afisari

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin, a fost înlăturat de la șefia Primăriei Capitalei în ședința CGMB de marți.

Primaria CapitaleiSe aprobă schimbarea lui Marin Ștefănel-Dan din funcția de viceprimar al Municipiului București. Hotărârea CGMB nr. 167/2015 privind desemnarea unui viceprimar să exercite atribuțiile funcției de primar general al Municipiului București se abrogă”, prevede proiectul de hotărâre care a fost adoptat marți cu 37 de voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri.

Consilierul general PNL Alexandru Ionescu a declarat, după ședința CGMB, că i-a reproșat viceprimarului cu atribuții de primar general interimar lipsa de acțiune și inițiativă în ceea ce privește rezolvarea problemei RADET și a celor de la RATB.

Conducerea PNL București îl propune pe Răzvan Sava pentru funcția de primar general interimar, după ce Ștefănel-Dan Marin a fost demis de consilieri.

Potrivit unui comunicat,  Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, a fost desemnat de PNL București să preia funcția de viceprimar și implicit atribuțiile de primar general interimar.

Conducerea PNL București a decis demararea procedurilor necesare pentru constituirea unei noi majorități la nivelul Consiliului General al Municipiului București pe baza Acordului pentru bucureșteni inițiat de liberali și pentru susținerea reprezentantului partidului pentru funcția de primar general interimar.

Partidul Național Liberal rămâne consecvent Acordului pentru bucureșteni propus Consiliului General și societății civile și va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat și implementat”, arată sursa citată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult