Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cioabă: Este bătaie la uşa Parlamentului, este o ţigăneală

Cioabă: Este bătaie la uşa Parlamentului, este o ţigăneală

scris de C.F.V.
8 afisari

Regele romilor, Florin Cioabă, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că mai multe organizaţii ale romilor au decis să creeze o coaliţie pentru a putea participa la alegerile parlamentare, unde unul din candidaţi va fi prinţul romilor, Dorin Cioabă, cu ambiţii de a deveni preşedintele al României.

Cioabă: Este bătaie la uşa Parlamentului, este o ţigăneală

‘Văzând ce se întâmplă în clasa politică românească, noi am hotărât să ne unim, ca să ne putem apăra interesele. Timp de 20 de ani ne-am certat. Astăzi, principalele organizaţii ale romilor au creat o coaliţie pentru participarea la alegerile parlamentare. Pe urmă continuăm cu alegerile din 2016. (…) Dorin Cioabă este propus pentru Camera Deputaţilor’, a arătat Florin Cioabă, potrivit Agerpres. El s-a declarat dezamăgit de situaţia politică din România şi a afirmat că acesta a fost motivul pentru care a decis să adune politicienii romi într-o coaliţie.
‘Sunt foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă. Tocmai asta m-a determinat ca noi, în timp ce clasa politică se dezbină, în timp ce clasa politică se bate, noi, romii vrem de data asta să ne unim, pentru binele nostru. (…) Prin ceea ce fac ei acum, poporul român pierde (…) Eu cred că România şi românii merită mult mai mult, o linişte în această ţară, ne dorim. Dacă nu se respectă valorile democraţiei, atunci ce exemplu poate să ia clasa politică romă de la români. Ceea ce fac ei acum este bătaie la uşa cortului, la uşa Parlamentului, aceasta este o ţigăneală. De asta vrem noi să ne îndepărtăm de cuvântul ţigani’, a arătat Florin Cioabă.
Regele şi prinţul romilor au semnat sâmbătă, la Sibiu, un protocol de colaborare şi susţinere cu Uniunea Naţională a Comunităţilor de Romi şi Alianţa Civică Democrată a Romilor, protocol care prevede şi înfiinţarea unei coaliţii electorale al romilor.

7 comentarii

Morkova Vesela 15-07-2012 - 18:10

Cioaba, daca fura sau face trafic de influenta, nu o sa ajunga niciodata la perfectiunea pesedist-liberala. CIOABA E MAi BUN DECAT PONTA SI ANTONESCU IMPREUNA!

Dorin C. 15-07-2012 - 20:26

Voi sa candidati la presedintie prin Bangladesh, ca aveti sanse reale.

coco 15-07-2012 - 20:53

pai bashina sa va fie nas , frtesu cumatru si roberta hoata sa numere voturile si iese sigur pralea deputatat…pe urma mihaies si patakurovici va face istoria , tismanovici va da o.k.ul , si merkel…floare la ureche daka pune chioru priministru…a …si sa nu uit…matrakuka makurva , ministru de justitie..pipidi la religie si kurwesi cu morar…stiti voi , HASLES -CIUMIDESLES

tomi 15-07-2012 - 22:21

URBOS,CIU CIU NEBUNU DIGITAL CUCURIGU,MARS LA COMENTARII O TEMA DEMNA DE VOI POATE VETI IESI DIN PARTIDA CU BRUNETII FARA COASTE,CE VOR LUA LOCUL PLAMINILOR.

digital 15-07-2012 - 22:30

băi,iar ești prost?!
ai grijă mă de ”conaționalii tăi”,alde jan & parpa,nu vezi că-i bagi indirect de prost ce ești în kkt?!
redusu dreq,ai măcar bunul simț să-i respecți,cretinache!

vic 16-07-2012 - 12:07

baftallo maria ta ,da primesti si cio roi greci (ponta’nidis ,corlatan’nis ,oprescu ,…) si nepotu da’ bulibasa ucrainean crin-daniel-george-laurentiu il pui saf’ peste toti?,sau folosesti autohtonii ?

Anghel Gheorghe 18-07-2012 - 14:11

Nu va avea șanse niciodată să ajungă acest pui de bulibașă transformați peste noapte în familia regală Cioabă,în Parlamentul României.
Motivele:
1) DISCRIMINAREA NEAMURILOR DE ROMI NEVORBITORI DE LIMBA RROMANES
2) STA BORUL TRANSFORMAT ÎN TRIBUNALUL RROMILOR…..DECI AU LEGI SEPARATE CEEA CE DENOTĂ CĂ INTERESUL LOR NU ESTE ACELAȘI CU AL MAJORITARILOR CA ȘI CUM NU S-AR FI NĂSCUT ȘI TRĂIT ÎN ROMÂNIA.
3) DACĂ ROMÂNIA A RECUNOSCUT ÎN PARTE DREPTURILE CASEI REGALE A REGELUI MIHAI,PENTRU CE TERFELESC ACEȘTI CIOABĂ NUMELE DE REGE CU CARE PE NEDREPT SE ÎMPĂUNEAZĂ CREÂND O ISTORIE ȘI UN ARBORE GENEALOGIC NE REAL.!?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult