Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: Cîțu se visează iar pe calul alb al creșterii economice

Ciolacu: Cîțu se visează iar pe calul alb al creșterii economice

scris de Misu Andrei
61 afisari

„După un an de pandemie, economia României este sub primul trimestru din 2020, când a fost lockdown”, afirmă președintele PSD, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Facebook. Liderul social-democrat critică reacția premierului care a transmis, după anunțul INS privind creșterea PIB, că „România are cea mai rapidă revenire economică din istorie”.

foto facebook PSD

„Prețurile au luat-o razna în timp ce Cîțu se visează iar pe calul alb al creșterii economice! Istorică este doar prăbușirea galopantă a puterii de cumpărare a românilor.
Facturi la energie cu 17% mai mari, combustibil cu 9% mai scump și prețuri până la cer la alimentele de bază. Plus o inflație de peste 3% care a făcut franjuri veniturile și așa înghețate de premierul Cîțu.

Asta e realitatea. Ce este de reținut din comunicatul INS este doar că, după un an de pandemie, economia României este sub primul trimestru din 2020, când a fost lockdown! Halal performanță, Cîțu!”, a transmis Marcel Ciolacu.PIB-ul României a crescut în primul trimestru din 2021 cu 2,8% față de trimestrul anterior, dar a scăzut față de primul trimestru din 2020 cu 0,2 %, potrivit datelor INS privind evoluția economiei pe primele trei luni din an.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult