Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu confirmă ancheta DNA la PSD

Ciolacu confirmă ancheta DNA la PSD

scris de Misu Andrei
66 afisari

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat joi că DNA a cerut documente de la PSD, însă nu a vrut să dea detalii despre perioada vizată de procurori. Conform unor informații apărute duminică, DNA ar fi cerut documente din perioada 2017-2019. 

 

„Din ce știu eu, și m-au informat avocații si contabilii. S-au cerut aceste documente, nu suntem singurul partid, și la PNL s-au solicitat. Nu sunt îndreptățit să vă spun din ce perioadă. Lăsați-mă să întreb avocații dacă am voie să vă dau astfel de informații. Toate contractele s-au achitat”, a declarat Marcel Ciolacu.

În weekend au apărut informații neconfirmate oficial despre o discuție între liderii PSD, în cadrul căreia Marcel Ciolacu ar fi spus că DNA o va chema la audieri pe Viorica Dăncilă în cadrul unei anchete în desfășurare legată de banii cheltuiți de partid în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă a declarat că nu ştie despre o anchetă a DNA privind achiziţiile pentru campania sa prezidenţială, și că nu crede că Marcel Ciolacu ar fi putut face un anunț în interiorul partidului despre o astfel de anchetă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult