Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu critică dur Coaliția de guvernare: V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității

Ciolacu critică dur Coaliția de guvernare: V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității

scris de Misu Andrei
81 afisari

Marcel Ciolacu critică dur pe Facebook construcția bugetară a Guvernului Cîțu. „Au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda”, scrie președintele PSD.

foto facebook PSD

 În campania electorală, au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda. De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu #școlideschise!

Practic, astăzi au îngropat toate speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat. Speranțele întregului mediu de afaceri la o revenire spre normalitate a economiei! Și este doar începutul unui tunel lung și negru al #austerității.

Minim 5 ani va lua României pentru a ieși din groapa în care ne-au aruncat acești incompetenți. Nimic pentru popor, totul pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor. Pentru toți cei pe care i-au plantat în funcții plătite gras. Pentru ei au bani! În rest, o mare de incompetență și nicio soluție pentru redresarea economiei, pentru lupta împotriva pandemiei sau pentru protejarea nivelului de trai.

1 comentariu

Ion Obilică 09-02-2021 - 17:07

PNL=PSD. Degeaba mărești salarii și pensii distrugând moneda națională prin inflație. Legile economice depășesc capacitatea de înțelegere a ciolacului și a mandolinei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult