Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: De vineri va începe plata pensiilor majorate cu 13,8%

Ciolacu: De vineri va începe plata pensiilor majorate cu 13,8%

scris de C.S.
222 Afisari

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că de vineri începe plata pensiilor majorate cu 13,8%.

„Chiar dacă avem în faţă un an electoral deosebit de important, mi-aş dori să nu promitem nimic din ceea ce nu putem să îndeplinim. Trebuie să continuăm să punem România şi românii pe primul loc în toate deciziile noastre. Primul angajament din acest an va fi către pensionari. De mâine va începe plata pensiilor majorate cu 13,8%. De asemenea, pentru cei care încasează pensia în card, acest lucru se va întâmpla în zilele următoare”, a declarat premierul Ciolacu.

El a adăugat că este prima majorare a pensiilor din acest an, iar din luna septembrie urmează recalcularea, „care va face dreptate pentru milioane de pensionari”.

1 comentariu

Maika Lazar 05-01-2024 - 15:35

Cata grija fata de pensionari! Nu e nici o majorare. Este indexare. Si asta insuficienta. Dar ciolacu mananca in continuare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult