Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: Desemnarea lui Cioloş, în batjocură

Ciolacu: Desemnarea lui Cioloş, în batjocură

scris de Misu Andrei
23 afisari

Dacian Cioloş a fost desemnat „în batjocură” candidat pentru funcţia de premier, susține Marcel Ciolacu. Într-o postare pe Facebook, liderul PSD cere președintelui Iohannis, pe care îl numește „rupt e realitate” să coboare printre români, să le vadă suferinţa” și să ia o decizie corectă, aceea a unui „Guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate”.

Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Facebook

„România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură, a lui Cioloş când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar şi în cimitire – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele PSD a amintit că aproape 400 de români mor pe zi, „după ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia”.

„Dacă astăzi preşedintele ar fi faţă în faţă cu o familie care şi-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune? Tot că a învins pandemia?! E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţa, să le vadă lacrimile şi, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un Guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate! După atâta distrugere, e momentul să se apuce şi să construiască! Datoria preşedintelui este să găsească soluţii pentru probleme românilor: epidemia şi veniturile care scad dramatic”, a mai spus președintele PSD.

Parerea ta

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult