Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu, despre candidatura lui Geoană la prezidențiale din partea PSD

Ciolacu, despre candidatura lui Geoană la prezidențiale din partea PSD

scris de R. C.P.
158 Afisari

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre invitaţia lui Mircea Geoană la o competiţie în partid pentru alegerile prezidenţiale că în cazul în care acesta doreşte acest lucru, atunci să vină să îl caute şi a adăugat că are acelaşi număr de telefon. El a adăugat că, potrivit statutului actual, Geoană nu poate participa la o competiţie internă în partid pe această temă.

„Păi cum să participe? Conform statutului actual, nu poate participa, că domnul Geoană a plecat, şi-a făcut partid.

Să-l invit eu să vină înapoi? Dacă vrea să vină, să ne caute. Eu sunt ori la Palatul Victoria, ori în Kiseleff. Foarte puţin timp sunt pe acasă. Deci, dacă vrea cineva, să mă caute, am acelaşi număr de telefon de când a apărut telefonia mobilă. Adevărat cu fluctuaţii de mesaje.

Când apare la doamna Şoşoacă pe Facebook, îmi vin mai multe mesaje, pe urmă îl mai uită lumea, dar nu îl schimb”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat dacă are de gând că-l invite pe Mircea Geoană să participe la competiţia internă din PSD pentru candidatura la prezidenţiale, miercuri la Parlament.

Pe 12 ianuarie, secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a declarat, chestionat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, că are o treabă foarte importantă de făcut în momentul de faţă la NATO şi consideră că în acest an va fi pentru România, din punct de vedere politic şi electoral, „cea mai importantă scadenţă electorală din ultimii 25 de ani”. Potrivit celui mai recent sondaj de opinie, realizat de INSCOP, Mircea Geoană se situează pe primul loc în intențiile de vot la alegerile prezidențiale de anul acesta, având un procent de 26,5%. Pe locul doi se află premierul Marcel Ciolacu, în timp ce locurile trei și patru sunt ocupate de Diana Șoșoacă și Nicolae Ciucă. Șeful AUR, George Simion, ocupă locul cinci în intențiile de vot. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult