Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: „Dreapta întoarce România în anii 1996-2000. La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu, mult mai depășit de situație”

Ciolacu: „Dreapta întoarce România în anii 1996-2000. La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu, mult mai depășit de situație”

scris de Misu Andrei
79 Afisari

Liderul PSD Marcel Ciolacu scrie, miercuri, pe Facebook, că dreapta întoarce România în anii 1996-2000: „o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză”, în timp ce „la Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depăşit de situaţie – se joacă de-a Ciorbea şi Radu Vasile cu Guvernul”.

Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Facebook

„Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză!”, transmite Ciolacu.

Preşedintele PSD arată că „avem cea mai mare inflaţie din ultimii 10 ani. Şcolile şi spitalele nu au bani să plătească utilităţile”.

„O treime din micile companii sunt în insolvenţă sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie”, mai scrie liderul PSD.

Potrivit lui Ciolacu, ”la Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depăşit de situaţie – se joacă de-a Ciorbea şi Radu Vasile cu Guvernul”.

„Şi, la fel ca atunci, indiferent ce combinaţii ar face, ajungem la acelaşi rezultat: doar PSD este capabil să scoată ţara din cea mai grea situaţie socio-economică din ultimii 20 de ani!”, mai spune preşedintele PSD.

Preşedintele PSD a transmis, marţi, în contextul negocierilor pentru formarea unui nou Guvern, că va discuta cu Dacian Cioloş, dacă va fi invitat, dar că i se pare ”total neserioasă” abordarea premierului desemnat care consideră PSD a doua opţiune.

Întrebat dacă PSD exclude susţinerea lui dacian Cioloş, Ciolacu a afirmat: „Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero?”

Premierul desemnat Dacian Cioloş se va întâlni miercuri cu liderii PNL, UDMR şi minorităţilor naţionale pentru o primă discuţie în vederea formării unei majorităţi parlamentare. Potrivit secretarului general al PNL, Dan Vîlceanu, întâlnirea va avea loc la sediul liberalilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult