Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: Îl anunţ pe domnul Cioloş că PSD nu este a doua opţiune. Nu discută cu noi, așa că îi urez succes

Ciolacu: Îl anunţ pe domnul Cioloş că PSD nu este a doua opţiune. Nu discută cu noi, așa că îi urez succes

scris de Misu Andrei
73 Afisari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că ar discuta cu Dacian Cioloș în cazul în care va fi invitat, însă spune că i se pare „total neserioasă” abordarea premierului desemnat care consideră PSD o a doua opţiune. „Am înțeles de la Dacian Cioloș că nu discută cu PSD-ul, așa că îi urez succes”, a continuat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Facebook

Ciolacu i-a urat ironic succes lui Dacia Cioloș în tentativa de formarea a unei majorități.

„Îl anunţ pe domnul Dacian Cioloş că PSD nu este a doua opţiune. Este cel mai mare partid din România, este partidul care a câştigat alegerile şi mi se pare o abordare total neserioasă din partea domniei sale să considere PSD a doua opţiune”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă exclude susţinerea unui Guvern condus de Dacian Cioloş, Ciolacu a declarat: „Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero? Am văzut ce a putut domnul Dacian Cioloş când a fost prim ministru”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult