Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: Iohannis și lacheii PNL n-au reguli.

Ciolacu: Iohannis și lacheii PNL n-au reguli.

scris de Misu Andrei
74 Afisari

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și pe liberali că nu au respectat nicio regulă pentru organizarea congresului PNL, care a fost un „focar de infecție” sanitară și morală. „E timpul ca ei să plece acasă”, cere liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Facebook

„Pentru Iohannis și slugile PNL – tu nu contezi! Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala! Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui! Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că tu nu contezi! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București. Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri. Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că tu nu contezi! Ajunge!

Românii urăsc nedreptatea! Detestă aroganța! Și nu suferă să fie luați de proști! E timpul să punem stop! E timpul ca tu să contezi! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui! Noi suntem 20 de milioane, ei doar o mână de ticăloși care au capturat statul! Tu contezi!”, a scris Marcel Ciolacu marți, într-un mesaj pe Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS