Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: Nu va exista dublă taxare. Dacă mai apare o taxă, înlocuiești alta

Ciolacu: Nu va exista dublă taxare. Dacă mai apare o taxă, înlocuiești alta

scris de Misu Andrei
114 Afisari

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la sediul de partid, că în bugetul de stat pe 2022 „nu va exista dublă taxare” și „dacă mai apare o taxă, înseamnă că înlocuiești altă taxă”.

Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

„Nu va exista dublă taxare. Dacă mai apare o taxă, înseamnă că înlocuiești altă taxă.

Vă dau un exemplu. «Dedeman» plătește impozit pe profit 15%. Vă rog frumos să luați legătura cu redactorii dumneavoastră de specialitate să vedeți companiile similare companiei românești «Dedeman», cât plătesc impozit pe profit în România”, le-a spus Marcel Ciolacu jurnaliștilor prezenți la sediul PSD.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a spus, anterior, luni, că „nu la coaliție se face bugetul”, ci sunt discuții politice.

„Așteptăm bugetul în coaliție, după aceea vedem care este calendarul propus de Guvern. Nu la coaliție se face bugetul. În coaliție vom discuta din punct de vedere politic. Ne interesează să nu fie depășiți indicatorii macro deja agreați.

Detaliile, așa cum e construit bugetul, depind foarte mult de ministrul de Finanțe, de premier. Acolo sunt prioritățile. Ne interesează să fie finanțate proiecte care au fost deja începute, ca PNRR să fie susținut”, a precizat Cîțu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS