Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ciolacu: Plec a doua zi din funcția de președinte PSD dacă AUR câștiga alegerile europarlamentare

Ciolacu: Plec a doua zi din funcția de președinte PSD dacă AUR câștiga alegerile europarlamentare

scris de B.C.R
296 Afisari

Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, la România TV, că va demisiona din funcția de președinte de partid dacă AUR câștigă alegerile europarlamentare din iune. ”Dacă câștigă Simion alegerile europarlamentare plec a doua zi. Sunt ferm convins că vom fi pe primul loc, ma un șef de campanie foarte bun, pe domnul Tudose”, a mai spus Ciolacu.

El a mai declarat că ”momentan” nu i-a trecut prin cap să candideze la alegerile prezidențiale de anul viitor. ”Cele mai importante sunt primele alegeri, cele europarlamentare. În momentul în care ai pierdut alegerile ai plecat, e o regulă de aur”, a precizat liderul PSD.
Potrivit ultimelor sondaje de opinie, PSD este creditat cu aproximativ 30%, în timp ce PNL și AUR sunt umăr la umăr (19/ 18 procente).

1 comentariu

?????? 02-01-2024 - 22:35

& An olimpic, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult